TSV-beveiliging
  1. Home
  2. >
  3. Oplossingen
  4. >
  5. Beveiliging

Beveiliging

Het is tegenwoordig niet meer weg te denken, maar nog altijd wordt er veel te makkelijk gedacht over de veiligheid van het bedrijfsnetwerk en de risico's van een datalek. 

Als het niet goed is ingeregeld, is het wachten op het moment dat er een hack plaatsvindt. Er zijn al tal van voorbeelden van bedrijven die hier mee te maken hebben gehad. De schade is dan niet te overzien. Het is daarom verstandig om hier vooraf over na te denken en het bedrijfsnetwerk op alle manieren te beveiligen.

Controleer met onze IT Security checklist of u de belangrijkste zwakke plekken van uw data en netwerk heeft beveiligd. Download hem nu!

IT Security Checklist

Welke beveiligingsoplossing past bij uw organisatie?

U wilt een beveiligingsoplossing die past bij uw organisatie. TSV helpt u bij het maken van beleids- en inrichtingskeuzes in deze soms ingewikkelde materie.

Daarvoor scannen wij uw organisatie. Met onze  Palo Alto Security Scan krijgt u een overzicht van de beveiligings- en operationele risico's waarmee uw organisatie wordt geconfronteerd. Het rapport splitst deze gegevens op zodat u snel en eenvoudig kunt bepalen hoe u de risico’s kunt verkleinen. Lees hier meer over onze Palo Alto security scan.

Palo Alto Security Scan

 

Meer informatie over onze oplossingen?

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Vraag dan nu meer informatie aan of bel ons direct. Wij vertellen u graag wat er mogelijk is voor uw organisatie!

Bel direct een van onze experts

Tel. nummer: +31 2 04 303 269