Support

Support waar u op kunt vertrouwen: TSV Groep

Verzekerd blijven van bereikbaarheid en weten wat de beste service is voor u? Ga het gesprek met ons aan.

Stabiliteit en continuïteit van de communicatieomgeving is voor ieder bedrijf essentieel. Storingen aan uw communicatieomgeving, waardoor u bijvoorbeeld niet meer kunt bellen of telefonisch onbereikbaar bent, kosten uw organisatie al snel handen vol geld en hebben andere vervelende gevolgen. Om in dit soort crisismomenten te zorgen dat u zo snel mogelijk weer bereikbaar bent, bieden wij u een serviceovereenkomst.

Support voor Avaya, Mitel of NEC

De serviceovereenkomst

Wilt u zekerheid over hoe een storing opgelost wordt? Dan bieden wij u een serviceovereenkomst. Met een serviceovereenkomst wordt er bij storing binnen de vastgestelde tijd contact opgenomen en is een support Engineer binnen de vooraf bepaalde tijd ter plaatse. In de serviceovereenkomst maken we daarnaast afspraken over reactietijden/reparatietijden bij uitval van uw communicatiesysteem en het onderhoud van uw communicatieomgeving.

TSV Support

Stabiliteit en continuïteit van de ICT omgeving is voor ieder bedrijf van groot belang.

Wanneer u bijvoorbeeld niet meer kunt bellen of telefonisch onbereikbaar bent, kost dit uw organisatie al snel handen vol geld.

Wilt u zekerheid over hoe een storing opgelost wordt?

De voordelen van een serviceovereenkomst:

  • Gegarandeerde service
  • Helpdesk en support engineer altijd bereikbaar
  • Transparantie in kosten.

Meer informatie over onze support?

Ondervindt u op dit moment een storing? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze helpdeskmedewerkers zitten voor u klaar!

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Vraag dan nu meer informatie aan of bel ons direct. Wij vertellen u graag wat er mogelijk is voor uw organisatie!

Bel direct een van onze experts
 
Support voor Avaya, Mitel of NEC