1. Home
  2. >
  3. Oplossingen
  4. >
  5. Telefooncentrale
Mobiele telefonie-1

Telefooncentrale

De telefooncentrale heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een bedrijfscommunicatie platform. Er zijn veel mogelijkheden toegevoegd zoals video, chat en e-mail. Ook is de telefooncentrale veranderd van een fysiek apparaat naar een gevirtualisueerde zodat het platform draait binnen uw eigen IT omgeving. En natuurlijk bieden we ook Cloud oplossingen. 

Hoe komt u tot de juiste oplossing voor uw organisatie? Een oplossing die met u mee kan groeien én u de functies biedt die u nodig heeft? TSV helpt u via de slimme route!

Optimale bereikbaarheid

De klantervaring verbetert enorm als uw medewerkers beter bereikbaar zijn, gesprekken en berichten eerder bij de juiste persoon terechtkomen en uw klant meer mogelijkheden heeft om contact te leggen met uw organisatie. De nieuwe oplossing moet naadloos aansluiten aan de wensen van nu en straks.

Vraag informatie aan

Meer dan telefonie

TSV biedt diverse platformen met uitgebreide callcenter functionaliteit, en standaard integraties met bijvoorbeeld CRM-pakketten en MS Teams.

Zo kunnen uw medewerkers productiever werken, omdat ze altijd en overal beschikken over handige mogelijkheden om snel te communiceren. U kunt gemakkelijk gebruik maken video, chat, telefonie en een eigen callcenter. 

Wilt u klein beginnen? Geen probleem! Onze bedrijfscommunicatie platformen groeien met uw organisatie mee. Er zijn zelfs mogelijkheden waarbij we geen afscheid hoeven te nemen van eerder investeringen zoals telefoontoestellen. 

Meer dan een bedrijfscommunicatie oplossing: geen losse eindjes!

Kiest u voor TSV, dan kiest u voor een eerlijk advies en een solide toekomst vaste oplossing. Wij regelen ook de verbindingen, het nummerbehoud en instructie voor de gebruikers. TSV regelt het!

Wilt u weten wat onze klanten zeggen over hun nieuwe bedrijfscommunicatie platform?

SIP Trunking
PC_-Connect (1) met tekst

Zullen we samen de slimme route volgen en komen tot de oplossing?!

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Vraag dan nu meer informatie aan of bel ons direct. Wij vertellen u graag wat er mogelijk is voor uw organisatie!

Wilt u meer weten over telefooncentrales bij TSV-Groep?

Bent u overtuigd van onze oplossingen op het gebied van telefooncentrales of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de andere oplossingen omtrent telefooncentrales van TSV-Groep. Bezoek onze pagina over zakelijke telefonie & UC voor meer informatie over de diensten die wij leveren.

Bel direct een van onze expertsTel. nummer: +31 2 04 303 262

Zo kies je de juiste contact center software voor jouw bedrijf

 

Neem contact met ons op!