1. Home
  2. >
  3. Zakelijke telefonie uc
  4. >
  5. Mobiele telefonie
Mobiele telefonie-1

Mobiele telefonie

Het is meer regel dan uitzondering dat werknemers een mobiele telefoon en abonnement van de zaak hebben. Deze abonnementen zijn anders dan de particuliere abonnementen die afgesloten worden bij een provider. Zo heeft een zakelijk mobiel abonnement vaak andere bundels en andere specifieke abonnementsopties. TSV-Groep biedt u als expert op het gebied van telecommunicatie binnen een IT-omgeving verschillende mogelijkheden omtrent zakelijk mobiele telefonie. Altijd passend bij uw organisatie en behoeften.

Vodafone, T-Mobile en TSV Connect

Bij TSV-Groep bieden wij zakelijk mobiel in diverse mogelijkheden aan. Hiervoor maken wij voor de vast-mobiel integratie abonnementen gebruik van de masten/netwerken van Vodafone en T-mobile, en dat via ons eigen label TSV Connect. Het fijne hierbij is dat wij gedurende de hele looptijd wel uw enige aanspreekpunt blijven wanneer u bijvoorbeeld uw abonnement wilt uitbreiden of aanpassen.

Met ook de zakelijke T-Mobile sim-only abonnementen kunt u voor een breed palet aan oplossingen voor mobiele telefonie bij TSV-Groep terecht. En om het eenvoudig voor u te houden kunt u zo een complete telefoniedienst bij ons afnemen en ontvangt u maar één factuur, voor alles. Wij adviseren u graag over een mobiele telefonie oplossing die bij uw organisatie past.

 

Wat is TSV Connect?

Als Mobiel Virtueel Netwerk Operator (MVNO) is TSV Connect geregistreerd bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM). TSV Connect is onze eigen provider die werkt via het T-mobile- en het Vodafone-masten/netwerk. TSV Connect biedt dus dezelfde netwerkkwaliteit als de grote providers. Maar wat maakt TSV Connect verder nu zo bijzonder? TSV Connect heeft een provider status en is het eigen label van TSV-Groep met abonnementsvariaties die door ons zijn opgesteld. Bieden wij niet een abonnementsbundel aan die u graag wilt afnemen? Dan kunnen wij uw bundel naar wens aanpassen en geniet u dus zo van het persoonlijke advies en de service van TSV-Groep. Daarnaast zorgen we bij TSV Connect voor een veilige verbinding, iets wat niet altijd vanzelfsprekend is bij andere mobiele telecomaanbieders.

Vamo (Vast-mobiel integratie)
144994084_m[518]

Wat zijn de mogelijkheden van TSV Connect?

Met TSV Connect zijn er op zakelijk gebied vele mogelijkheden. Zo is een vast-mobiel integratie mogelijk met zowel een hosted als een vaste telefonieomgeving. Een bijzondere optie hierbij is dat u met één abonnement zowel met het vaste nummer kunt bellen van uw organisatie als uw mobiele nummer. Dit kan zowel uw zakelijke nummer zijn als uw privé nummer. Het bijzondere hieraan is dat dit werkt zonder een aparte applicatie te installeren op uw mobiel. Het is ingericht met de instellingen van uw mobiel. Daarnaast is het mogelijk om interne telefoonnummers te bellen én kunt u er zelfs voor kiezen om  gesprekken door te verbinden of conferenties te voeren. Hiermee is mobiele telefonie van TSV Connect de ideale toevoeging op uw andere communicatieoplossingen.

Mobiele telefonie bij TSV-Groep

Bij TSV-Groep denken wij graag na over hoe we u de beste technische en functionele mogelijkheden kunnen bieden, ook in complexe situaties. Maar wij kijken ook verder dan dat. Wij zijn een betrokken partner en willen dat onze oplossing optimaal aansluit op uw bedrijfsvoering en -cultuur. Wanneer u bijvoorbeeld besluit om alle werknemers binnen uw organisatie te laten veranderen naar zakelijk mobiel in plaats van vaste telefonie, zijn er meer zaken waar u over na moet denken dan de technische oplossing. Wij kijken met u mee naar de adoptiebereidheid van uw personeel en bieden desgewenst ook trainingen aan uw personeel om de nieuwe apparatuur en systemen goed te kunnen gebruiken.
Daarnaast nemen we uw gehele applicatielandschap in acht. Maakt u bijvoorbeeld gebruik van Microsoft Teams? Dan helpen we u ook graag bij de integratie met dit systeem. Zo zorgen wij bij TSV-Groep voor totale ontzorging en gaan wij samen met u een échte samenwerking aan, net zoals wij dit bij vele van onze klanten al jaren doen.

Wifi & Networking

Vast-mobiel integratie van TSV-Groep

Vast Mobiel Integratie van TSV-Groep

Wilt u meer weten over mobiele telefonie bij TSV-Groep?

Bent u overtuigd van onze oplossingen op het gebied van mobiele telefonie of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de andere oplossingen omtrent zakelijke telefonie & UC van TSV-Groep. Bezoek onze pagina over zakelijke telefonie & UC voor meer informatie over de diensten die wij leveren.

Bel direct een van onze expertsTel. nummer: +31 2 04 303 262

Zo kies je de juiste contact center software voor jouw bedrijf

 

Neem contact met ons op!