1. Home
  2. >
  3. Connectiviteit
IoT (Internet of Things)-1

Connectiviteit

Van internetverbindingen tot vaste en mobiele telefonie: connectiviteit is een erg breed begrip waar vele aspecten bij horen. Bij TSV-Groep bieden we verschillende totaaloplossingen, maar ook afzonderlijke diensten. Per organisatie kijken we wat er nodig is en welke oplossing hierop aansluit. Hierdoor leveren wij oplossingen die volledig op uw situatie afgestemd zijn.

Connectiviteit op het gebied van internet bij TSV-Groep

TSV-Groep biedt verschillende oplossingen voor zakelijk internet. Wij helpen u graag met met zowel koperverbindingen als glasvezel. Hierbij bieden wij de netwerken van Eurofiber, KPN, T-Mobile en Vodafone/Ziggo. Ook werken wij samen met Levelfour waardoor ook lokale glasvezelnetwerken tot de mogelijkheden behoren. Daarnaast denken wij graag met u mee over slimme en veilige oplossingen op het gebied van WiFi & Networking.

 

Connectiviteit op het gebied van vaste en mobiele telefonie bij TSV-Groep

TSV-Groep heeft jarenlange ervaring en een grote expertise op het gebied van telecommunicatie. Zowel bij vaste zakelijke verbindingen als zakelijk mobiel helpen wij u graag verder. Bij een vaste zakelijke verbinding maken we gebruik van SIP Trunking, zodat u toekomstbestendig kunt telefoneren. Zakelijk mobiel bieden wij aan via ons eigen label TSV Connect, waarbij we gebruik maken van de netwerken van T-mobile en Vodafone.

Zakelijk internet

Zakelijk internet

TSV-Groep helpt u een stabiele en snelle internetverbinding te realiseren die waarborgt dat uw bedrijfskritische applicaties altijd beschikbaar zijn. Ontdek onze oplossingen.

WiFi & Networking

TSV-Groep helpt u om uw WiFi-netwerk stabiel, snel, veilig, slim en gebruiksvriendelijk in te richten. Ontdek onze oplossingen.

SIP Trunking

TSV-Groep helpt u om middels SIP Trunking veilig en toekomstbestendig te telefoneren met de buitenwereld. Ontdek onze oplossingen.

Mobiele telefonie

Onze 'Slimme route door het bedrijfscommunicatie landschap'

TSV Connectiviteit
Software-ontwikkeling-1

Waarom TSV-Groep?

Bij TSV-Groep zit volledige ontzorging écht in het DNA. Wij kijken met u mee naar uw organisatie, bedrijfsvoering, WiFi, Networking, wensen en doelen. Pas daarna bieden we een plan dat aansluit op al deze aspecten. Hierdoor kunnen wij u een volledige internet- en telecomoplossing bieden zonder daarbij afhankelijk te zijn van een enkel merk. Onze oplossingen stemmen wij echt volledig af op uw behoeftes en dat kan dus ook een combinatie van merken betekenen voor uw hardware en verbindingen. 


Omdat wij alles uit handen nemen heeft u tijdens het gehele proces en tijdens het beheer ook maar één aanspreekpunt. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van de dienstverlening waarborgen en wordt het voor u een stuk eenvoudiger wanneer u een vraag of verzoek heeft.

Wilt u meer weten over connectiviteit bij TSV-Groep?

Overtuigd van onze aanpak op het gebied van connectiviteit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Wifi & Networking

 

Neem contact met ons op!