1. Home
  2. >
  3. Applicatie integratie
  4. >
  5. Software ontwikkeling
Software-ontwikkeling-1

Software ontwikkeling

De tijd waar zakelijke communicatie primair via de telefoon verloopt zijn we inmiddels ruimschoots voorbij. Communicatie verschuift steeds meer naar digitaal, waardoor er ook steeds meer mogelijkheden ontstaan voor bedrijven. Van videobellen tot chat en van all-in-one communicatieportalen tot maatwerkoplossingen, alles is mogelijk. Door de groei aan mogelijkheden zijn er genoeg keuzes voor een organisatie om een communicatiesysteem op te zetten. Maar doordat organisaties vaak ook specifieke behoeften hebben hierin, zien wij dat totaalpakketten niet altijd de juiste oplossing bieden.

Om specifieke communicatie oplossingen te realiseren die naadloos op uw organisatie en proces aansluiten, is het soms nodig om functionaliteiten te ontwikkelen of zelfs volledige applicaties. Hier komt software ontwikkeling om de hoek kijken.

De mogelijkheden van TSV-Groep op gebied van software ontwikkeling

TSV-Groep biedt u de unieke combinatie van jarenlange kennis van zakelijke communicatie oplossingen en expertise op het gebied van software ontwikkeling. Hierdoor kunnen we vanuit onze ervaring meedenken over uw situatie en u eerlijk en gedegen adviseren over mogelijkheden die u helpen uw dienst efficiënter uit te kunnen voeren. Wij hebben verschillende organisaties verder mogen helpen om hun communicatieoplossing volledig toe te spitsen naar hun wensen en behoeften. Dit doen wij door het ontwikkelen en bouwen van zowel middleware oplossingen als applicaties.

Bekijk klantcases

Mobiele telefonie

Middleware oplossingen

Organisaties maken meestal gebruik van meerdere systemen. Dit kunnen systemen zijn die in de cloud staan, maar ook on premise systemen. Om gegevens tussen deze systemen uit te kunnen wisselen, is middleware nodig. Middleware zorgt dat er een vertaalslag plaatsvindt tussen de API’s waardoor het ene systeem data kan uitwisselen met het andere én deze data kan gebruiken of verwerken. Bij oplossingen in de cloud is bijna altijd middleware nodig. Maar hybride oplossingen waarbij een systeem on premise gekoppeld moet worden aan cloudapplicaties zijn ook zeker mogelijk.

Man achter laptop -1-1

Applicatie ontwikkeling door TSV-Groep

U maakt gebruik van een innovatie samenwerkingstool zoals Microsoft Teams, maar u mist nét de functionaliteit om uw dienstverlening efficiënter te kunnen inrichten. Zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om in te zien of iemand ook buiten Microsoft Teams telefonisch in gesprek is. Hier kan TSV-Groep de ideale oplossing bieden, namelijk het ontwikkelen van applicaties die de ontbrekende functionaliteit toevoegen. Zo ontwikkelden we een applicatie die volledig is geïntegreerd in Microsoft Teams waarmee het mogelijk is om in één oogopslag de volledige beschikbaarheid van een collega te kunnen zien. Zowel de beschikbaarheid in de agenda, als telefonisch als via Microsoft Teams.

Zo zijn er nog tal van situaties waarbij door TSV-Groep ontwikkelde applicaties u helpen bij het uitbreiden van functionaliteit binnen communicatieoplossingen. Hieronder halen wij een aantal voorbeelden aan.

VOIP of IP telefonie in de cloud dé 3 opties-1-1-1-1

CRM-toepassing op Office365

Speciaal voor kleinere organisaties ontwikkelden wij een CRM-toepassing op Office365. Met deze toepassing kunnen organisaties hun afspraken, agenda en klantdata bijhouden zonder dat ze hiervoor een uitgebreid CRM-pakket te hoeven afnemen. Daarnaast hebben we de toepassing uitgebreid met een commerciële module waarbij de salesfunnel op een eenvoudige manier wordt bijgehouden van eerste contact tot verkoop. In de toekomst breiden we de toepassing verder uit. Daarnaast kunnen wij door onze flexibiliteit en korte lijnen ook extra functionaliteit toevoegen wanneer een klant aangeeft dat hier behoefte aan is.

Een complete communicatie oplossing voor medische instellingen

Een zorginstelling stelde ons de vraag of wij een communicatieoplossing konden ontwikkelen, waarbij een telefonieplatform geïntegreerd is met toepassingen zoals video afspraken met artsen én waarbij patiënt systemen gekoppeld konden worden.

Dit hebben wij ontwikkeld en vervolgens uitgebreid met koppelingen met Medicom en Pharmacom, zodat ook andere zorginstellingen hier gebruik van kunnen maken.

Webchat integratie met Microsoft Teams

We ontwikkelden een chatapplicatie die volledig is geïntegreerd met Microsoft Teams. Hierbij komen berichten van de webchat direct binnen op een apart Teams kanaal. Dat maakt het onderhouden van de webchat een stuk toegankelijker en makkelijker, omdat er niet vanuit twee communicatiesystemen gewerkt hoeft te worden. Daarnaast zorgt dit ervoor dat alle functionaliteiten van Microsoft Teams ook mogelijk zijn binnen de chat. Denk hierbij aan het toevoegen van andere contactpersonen aan een chat die helpen de klantvraag te beantwoorden.

TSV - partners Avaya Aura

Uw dienstverlening naar een hoger niveau met software ontwikkeling

Heeft u het idee dat maatwerk software oplossingen altijd duur uitpakken? Dit hoeft niet het geval te zijn! Wij kunnen enkele functionaliteiten toevoegen en kleine aanpassingen uitvoeren, wat vaak al genoeg is om uw dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Uiteindelijk zorgt deze efficiëntie voor een betere klantervaring en worden werkzaamheden makkelijker om uit te voeren. Dit levert besparing en winst op!

Wilt u meer weten over applicatie integratie & software ontwikkeling bij TSV-Groep?

Onze specialisten helpen u graag bij het efficiënter inrichten van uw communicatie-oplossingen. Met onze kennis over IT, communicatiesoftware én ruime praktijkervaring zijn wij in staat om u van deskundig advies te voorzien. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de andere oplossingen omtrent applicaties en software van TSV-Groep. Bezoek onze pagina over Applicatie integratie voor meer informatie over de diensten die wij leveren.

Bel direct een van onze expertsTel. nummer: +31 2 04 303 271

On-premise VOIP of IP telefonie versus cloud telefonie wat is goedkoper-1-1-2

 

Neem contact met ons op!