TSV-Vast-Mobiel intergratie
 1. Home
 2. >
 3. Oplossingen
 4. >
 5. Vast mobiel integratie

Vast-Mobiel integratie

Wilt u uw medewerkers meer flexibiliteit geven, maar niets inboeten op telefonische bereikbaarheid en uitstraling naar uw klanten? Dan is vast-mobiel integratie dé oplossing voor u!

Neem direct contact op

Wat is vast-mobiel integratie?

Met vast-mobiel integratie verdwijnen de grenzen tussen vaste telefonie en mobiele telefonie. Wij sluiten de mobiele telefoon van uw medewerker aan op het bedrijfscommunicatie platform van uw organisatie. Daardoor gedraagt deze zich als een ‘vast’ bureautoestel. Daardoor zijn uw medewerkers ook op hun mobiele toestel bereikbaar onder een vast nummer. Het vaste telefoonnummer kan daarnaast ook meegestuurd worden bij uitgaande oproepen.

Dankzij de integratie van vast en mobiel, ook wel VaMo genoemd, zijn uw medewerkers ook wanneer zij niet aan hun bureau zitten perfect bereikbaar. Daarnaast maakt u gebruik van uniforme doorkiesnummers, servicenummers, helpdesknummers en algemene groepsnummers.

Bekijk klantcases

Vaste telefoonfuncties zonder app

TSV kan deze integratie realiseren zonder gebruik te maken van een app op uw toestel. Dat bevordert het gebruiksgemak aanzienlijk. Er verandert namelijk niets voor de gebruiker, maar u profiteert wel van de voordelen.

Bij een regulier mobiel abonnement heeft u geen beschikking over de functies die zakelijk zo handig zijn. Met vast-mobiel integratie maakt u eenvoudig gebruik van:

 • Belgroepen
 • Doorverbinden en direct/ vertraagd doorschakelen
 • Voicemail
 • Conferentiegesprek
 • Wachtrij- en wachtmuziek instellingen
 • Online controle en beheer
 • En nog veel meer.

Wilt u bijvoorbeeld weten of iemand aanwezig is? Verlaat u het kantoor? Iedere medewerker kan op zijn/haar toestel zien of u mobiel bezet of beschikbaar bent. Dankzij deze populaire functie behoort foutief doorverbinden tot het verleden. Met uw smartphone kunt u vervolgens de binnenkomende oproep opnemen, weigeren, of in de wacht zetten. Wel zo handig!

Onbeperkt Zakendoen met TSV Connect

Met de Onbeperkt Zakendoen-abonnementen biedt TSV Connect zorgeloos 4G internet voor vast-mobiel integratie. Deze abonnementen zijn naar wens aan te passen, zodat er altijd een abonnement is dat bij uw wensen past. TSV Connect regelt het gewoon!

Wilt u onze vast-mobiel integraties in de praktijk zien? Bekijk dan hier wat onze klanten zeggen over onze integratie van vast en mobiel!

Meer informatie over onze oplossingen?

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Vraag dan nu meer informatie aan of bel ons direct. Wij vertellen u graag wat er mogelijk is voor uw organisatie!

Vraag informatie aan