1. Home
  2. >
  3. Oplossingen
  4. >
  5. Computertelefonie integratie

Wat is CTI?

Computertelefonie-integratie, of CTI, is elke technologie waarmee computers kunnen communiceren met telefoonsystemen. Dankzij deze computer-telefonie integratie kunnen gebruikers alle oproep-gerelateerde taken uitvoeren. Meestal doen zij dit via een telefooncentrale, een systeem op afstand of rechtstreeks vanaf hun bureaublad.

Met de integratie van computer-telefonie communiceren uw communicatieapparaten ook met elkaar. Denk aan de vaste telefoon, computer, fax, voicemail, mobiel enzovoorts. Dit geeft gebruikers controle over al hun communicatiemiddelen. Centraal en via één enkele interface.

De juiste computer-telefonie integratie kiezen?

Computer-telefonie-integratie (CTI) is dus een must-have is voor uw callcenter, receptie of gehele organisatie. Maar hoe kiest u de beste CTI-softwareoplossingen voor de behoeften van uw bedrijf?

TSV helpt u navigeren in het CTI-landschap. Door de werking tussen uw softwarepakketten te stroomlijnen, zorgen wij ervoor dat u efficiënter kunt werken. Uw relaties beter te woord kunt staan. En uw medewerkers altijd alle relevante informatie tot hun beschikking hebben.

Zakelijk internet-1

Samen navigeren door het CTI-landschap

We navigeren door uw organisatie en zoeken samen met u naar de slimste route voor het optimaliseren van uw bedrijfscommunicatie. Of dat nu met bestaande middelen en software is of met een aantal innovaties. De slimste route met TSV bestaat uit een scan van uw bedrijf(processen). We organiseren brainstormsessies en workshops met u om de richting te bepalen en u in staat te stellen een weg te kiezen. Daarna delen wij graag onze kennis in een advies of oplossing voor uw communicatie uitdagingen, zo groots of kleinschalig als u wilt.

Laat ons uw navigator zijn.

Wilt u onze computer-telefonie integraties in de praktijk zien? Deze klanten gingen u voor en delen hun ervaringen met de CTI-oplossingen van TSV!

Software-ontwikkeling-1

Wilt u meer weten over Computertelefonie integratie bij TSV-Groep?

Overtuigd van onze aanpak op het gebied van Computertelefonie integratie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Bel direct een van onze experts

Tel. nummer: +31 2 04 303 272

On-premise VOIP of IP telefonie versus cloud telefonie wat is goedkoper-1-1-2

 

Neem contact met ons op!