Software-ontwikkeling-1

WiFi

De tijd dat netwerktoegang enkel bedraad aangeboden kon worden binnen een bedrijf is definitief voorbij. Maar nu het gebruik van mobiele apparaten zoals tablets, smartphones en laptops toeneemt, neemt ook de behoefte aan goede, stabiele WiFi toe.

Zakelijke WiFi

Aan uw zakelijke WiFi stelt u andere eisen dan aan uw eigen WiFi netwerk thuis. Zo wilt u bijvoorbeeld uw netwerk en apparaten beschermen tegen hackers en virussen, maar wilt u er ook zeker van zijn dat de verbinding stabiel is. Daarnaast spelen zaken als een hogere bandbreedte, snelheid en betrouwbaarheid een grote rol.

Maar welke keuzes kunt u maken bij het inrichten van een stabiele en betrouwbare WiFi omgeving? En hoe pakt u zaken als netwerkbeveiliging, om bijvoorbeeld hackers buiten de deur te houden, aan? Laat u gasten toe op uw reguliere WiFi netwerk of richt u hiervoor een losstaand gastnetwerk in?

 

Welke WiFi oplossing past bij u?

U wilt een WiFi-oplossing die past. Nu, maar ook in de toekomst. Het WiFi-landschap is echter vaak complex. TSV helpt u bij het maken van beleids- en inrichtingskeuzes in deze soms ingewikkelde infrastructuur.

Daarvoor scannen wij uw organisatie. Signaleren we waar er verbeteringen aangebracht moeten worden. Of dat het signaal van uw WiFi versterkt moet worden om het bereik te vergroten. Maar ook hoe u op de beste manier toegang kunt verlenen aan gastgebruikers. En wilt u de routers die de netwerktoegang regelen zelf hosten, of maakt u liever gebruik van een oplossing in de cloud?

Of u nu een totaaloplossing zoekt of liever gebruikmaakt van een deeloplossing, met een WiFinetwerk van TSV bent u snel, veilig en betrouwbaar online!

Wilt u weten hoe onze klanten onze WiFi ervaren? Bekijk dan hier een paar van onze WiFi cases!

Meer informatie over onze oplossingen?

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Vraag dan nu meer informatie aan of bel ons direct. Wij vertellen u graag wat er mogelijk is voor uw organisatie!”

Wifi & Networking-1
Functioneel beheer-1

Meer informatie over onze oplossingen?

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Vraag dan nu meer informatie aan of bel ons direct. Wij vertellen u graag wat er mogelijk is voor uw organisatie!”

Wilt u meer weten over WiFi bij TSV-Groep?

Bent u overtuigd van onze oplossingen op het gebied van WiFi of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de andere oplossingen omtrent zakelijke WiFi van TSV-Groep. Bezoek onze pagina over zakelijke telefonie & UC voor meer informatie over de diensten die wij leveren.

Bel direct een van onze expertsTel. nummer: +31 20 43 03 267

Zo kies je de juiste contact center software voor jouw bedrijf

 

Neem contact met ons op!