1. Home
  2. >
  3. Over ons over tsv groep
144994084_m[518]

Over TSV-Groep

TSV-Groep is al ruim 30 jaar actief in de ICT-branche als specialist in bedrijfstelecommunicatie in de breedste zin van het woord. Eerst dacht men hierbij alleen aan telefonie, maar inmiddels communiceren we op afstand via verschillende kanalen. Daarom houden wij ons bezig met alles omtrent zakelijke telefonie, Unified Communications, connectiviteit, Managed Services en applicatie integratie.

TSV-Groep staat voor kwaliteit en eerlijkheid

Bij TSV-Groep werken telecom en ICT gewoon goed. Wij leveren al 30 jaar innovatieve oplossingen op basis van bewezen technologie van gerenommeerde producten en partners. Daarnaast volgen wij technologische ontwikkelingen op de voet en adopteren ze waar dit meerwaarde biedt voor onze klanten. Hierdoor weten wij precies hoe telecom en ICT traditioneel werken, en ook welke nieuwe mogelijkheden er zijn. Daarnaast voorzien wij onze klanten van het beste advies, waarbij we altijd kritisch, eerlijk en oplossingsgericht zijn. Wij vinden het belangrijk dat u precies weet welke mogelijkheden en onmogelijkheden er zijn.

 

Samenwerken met TSV-Groep

Bij TSV-Groep stellen wij onze klanten voorop en gaan we een samenwerking aan op basis van partnership en vertrouwen. Het is dan ook niet voor niets dat we met veel van onze klanten al meer dan 10 jaar samenwerken. Wij zien afspraak als afspraak en dat ondersteunen we met onze uitstekende service en support. Binnen de projecten die we samen aangaan nemen wij de verantwoordelijkheid voor alle disciplines en zorgen we ervoor dat systemen naadloos op elkaar aansluiten.

Een blueprint van het optimale klantcontactcentrum
TSV - partners Avaya Aura

Daag ons uit!

TSV-Groep denkt vooral in complexe situaties graag met u mee. Ons team is gek op ingewikkelde vraagstukken in de telecom en ICT. Omdat wij bedrijfstelecommunicatie als geen ander kennen, denken wij verder dan wat een standaardoplossing biedt. Van de totaalinrichting van een telefooncentrale tot integraties op maat met digitale communicatiekanalen en netwerksystemen, onze specialisten draaien hun handen er niet voor om.

Binnen onze samenwerkingen stellen wij ons ook flexibel op. Wij begrijpen als geen ander dat de behoeftes binnen uw organisatie kunnen veranderen en wij bewegen graag met u mee. Wij werken agile en zijn betrokken bij uw organisatie. Dit maakt dat wij snel kunnen inspelen op ontwikkelingen binnen de branche en veranderingen in projecten.

Bent u benieuwd naar hoe wij in de praktijk samenwerken met onze klanten? Bekijk dan onze cases.

Wilt u meer weten over TSV-Groep?

Bent u benieuwd naar een samenwerking met de TSV-Groep en wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de unieke werkwijze van TSV-Groep, de Slimme Route. Bezoek de pagina over onze werkwijze voor meer informatie over hoe wij te werk gaan.

Bel direct een van onze experts


On-premise VOIP of IP telefonie versus cloud telefonie wat is goedkoper-1-1

 

Neem contact met ons op!