1. Home
  2. >
  3. Connectiviteit
  4. >
  5. Zakelijk internet
Zakelijk internet-1

Zakelijk internet

Internet is tegenwoordig voor bijna alle organisaties een kritisch element voor de bedrijfsvoering. Hierdoor wordt het belang van een goede zakelijke internetverbinding steeds groter. Maar hoe zorgt u voor een stabiele en snelle verbinding die waarborgt dat uw bedrijfskritische applicaties altijd beschikbaar zijn? TSV-Groep helpt u hierbij.

Hoe komt het dat internet steeds belangrijker wordt?

Waar voorheen documenten direct op de harde schijf van een apparaat werden opgeslagen, wordt dit nu vooral in de cloud gedaan. Ook zijn applicaties die organisaties gebruiken steeds vaker cloud-based. Zonder internet kunt u dus simpelweg geen gebruik maken van deze applicaties en uw dagelijkse werkzaamheden doen.

Het belang van een snelle en stabiele internetverbinding

De verschuiving naar de cloud heeft een grote impact op de eisen die nu aan een internetverbinding gesteld worden. Veel applicaties zijn nu namelijk alleen beschikbaar als clouddienst, wat betekent dat er meer van uw internetverbinding gevraagd wordt. Het maakt namelijk een wezenlijk verschil wanneer er slechts een enkele applicatie gebruik maakt van uw internetverbinding of dat dit er tientallen zijn. Ditzelfde geldt ook voor het aantal gebruikers van uw internetverbinding.

97554844_m[514]

De juiste keuzes maken voor stabiel zakelijk internet

Het is lastig om de juiste internetoplossing te kiezen die optimaal werkt voor uw organisatie. Wanneer u kiest voor zakelijk internet van TSV-Groep kunt u erop rekenen dat wij met onze expertise en kennis kijken naar uw gehele bedrijfsvoering, wensen en doelen om zo tot een juiste oplossing te komen.Samen brengen we uw applicaties in kaart en beoordelen we welke bedrijfskritisch zijn om zo te bepalen welke capaciteit u nodig heeft. Echter, onze dienst gaat verder dan dat. Bij TSV-Groep willen wij u volledig ontzorgen en daarom beloven wij het volgende:

  • Kiest u voor TSV-Groep, dan bent u zeker van een grondige inventarisatie voor we iets adviseren. We willen weten welke hardware, software en clouddiensten u gebruikt en met welk doel.

  • Bij ons advies houden we rekening met toekomstige behoeften. Zo zorgen we dat de oplossing die we bieden flexibel genoeg is om optimaal uw huidige situatie te dienen, maar ook uw situatie in de toekomst.

  • De prijs-kwaliteit verhouding van uw oplossing is belangrijk. Samen met u kijken we naar de juiste oplossing voor uw organisatie.

  • Bij onze oplossing staat de focus op een optimale beschikbaarheid van het systeem centraal. Hierbij bieden wij dus ook 24/7 ondersteuning.

  • U kunt als klant kiezen tussen proactieve of reactieve monitoring vanuit TSV-Groep.

  • We leveren niet alleen goed zakelijk internet, maar ook passende beveiligingsdiensten. Zo kunt u rekenen op niet alleen een stabiele internetverbinding, maar ook een veilige verbinding.

Wij hebben veel verschillende bedrijven al mogen helpen met stabiel zakelijk internet. Ontdek hier een greep uit onze klantverhalen.

Applicatie monitoring-1

TSV-Groep werkt merkonafhankelijk

Bij een internetoplossing van TSV-Groep bent u verzekerd van een oplossing die volledig op uw organisatie is afgestemd. Zo bieden wij zowel glasvezel- als koperverbindingen en werken wij met de netwerken van T-Mobile, Eurofiber, Vodafone/Ziggo en KPN. Daarnaast werken wij samen met Levelfour waardoor we naast de grote netwerkproviders ook gebruik kunnen maken van lokale glasvezelnetwerken.

Afhankelijk van uw situatie en wensen wordt een netwerk gekozen. Daarnaast kijken we naar kwalitatieve hardware van verschillende merken, maar ook gepaste beveiliging. Allemaal geheel merkonafhankelijk, zodat u de beste zakelijk internet oplossing krijgt voor uw situatie. En dat met maar één aanspreekpunt voor de hele oplossing: TSV-Groep.

Wilt u meer weten over zakelijk internet van TSV-Groep?

Overtuigd van onze aanpak op het gebied van zakelijk internet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de andere connectiviteitsoplossingen van TSV-Groep. Bezoek onze pagina over Connectiviteit voor meer informatie over de diensten die wij leveren.

Bel direct een van onze experts

Tel. nummer: +31 2 04 303 265

Mobiele telefonie

 

Neem contact met ons op!