1. Home
  2. >
  3. Oplossingen
  4. >
  5. Unified communications

Van losse communicatiekanalen naar één oplossing

Voice, e-mail, video, spraak en aanwezigheid zijn vaak aparte silo’s in een organisatie. Maar medewerkers gebruiken ze allemaal en willen dat doen zonder gedoe.

Daarom is Unified Communications (UC) niet alleen een technische aangelegenheid, maar vooral een kwestie van persoonlijk gemak. TSV zet bij de ontwikkeling van de perfect werkende UC-oplossing de gebruiker centraal. We zorgen voor een vlekkeloze interoperabiliteit en maken Unified Communications tot een (bedrijfscommunicatie) succes!

Oplossingen

De ideale UC-oplossing biedt:

  • Een prettiger werkervaring omdat de bedrijfscommunicatiekanalen, netwerken, systemen en applicaties met elkaar verbonden, en diverse communicatievormen naadloos te combineren zijn.
  • Meer keuzevrijheid omdat medewerkers zelf kunnen kiezen welk toestel of hulpmiddel ze willen gebruiken: telefoon, e-mail, vergaderen, projectteams of andere vormen van samenwerking of overleg.

Prettige bijkomstigheid: aanwezigheid is bij ons óók mobiel goed en gemakkelijk geregeld!

Mobiele telefonie-1

Samen navigeren naar Unified Communications

Met TSV krijgt u geen kant en klare oplossing. U krijgt een oplossing die bij uw organisatie en uw manier van werken past. Die ontwikkelen wij samen met u door brainstormsessies te organiseren, workshops te geven en samen richting te geven aan de toekomst van uw communicatiekanalen. Of die communicatie nu plaatsvindt met uw klanten, leveranciers of intern. Het gebruiksgemak van Unified Communications staat voorop!

Wilt u zien waar onze Unified Communications oplossingen al draaien? Bekijk dan nu wat onze klanten zeggen over Unified Communications met TSV!

Applicatie monitoring-1

Wilt u meer weten over IP telefonie en VoIP bij TSV-Groep?

Overtuigd van onze aanpak op het gebied van IP telefonie en VoIP? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Bel direct een van onze experts

Tel. nummer: +31 2 04 303 264

On-premise VOIP of IP telefonie versus cloud telefonie wat is goedkoper-1-1-2

Neem contact met ons op!