TSV-Unified-Communications
  1. Home
  2. >
  3. Oplossingen
  4. >
  5. Unified communications

Unified Communications

Thuis werken, via e-mail of telefonisch afspraken maken, onderweg bellen, in de trein of het vliegtuig uw e-mail bijwerken: het is heel normaal geworden en uw medewerkers en klanten verwachten dat het kan. Het vraagt echter nogal wat van de digitale infrastructuur van uw organisatie. Unified Communications is dé manier om deze mate van flexibiliteit aan werknemers te bieden en nieuwe manieren van samenwerken en interne communicatie mogelijk te maken. Op de manier zoals medewerkers het prettigst werken.

Van losse communicatiekanalen naar één oplossing

Voice, e-mail, video, spraak en aanwezigheid zijn vaak aparte silo’s in een organisatie. Maar medewerkers gebruiken ze allemaal en willen dat doen zonder gedoe.

Daarom is Unified Communications (UC) niet alleen een technische aangelegenheid, maar vooral een kwestie van persoonlijk gemak. TSV zet bij de ontwikkeling van de perfect werkende UC-oplossing de gebruiker centraal. We zorgen voor een vlekkeloze interoperabiliteit en maken Unified Communications tot een (bedrijfscommunicatie) succes!

Vraag informatie aan

De ideale UC-oplossing biedt:

  • Een prettiger werkervaring omdat de bedrijfscommunicatiekanalen, netwerken, systemen en applicaties met elkaar verbonden, en diverse communicatievormen naadloos te combineren zijn.
  • Meer keuzevrijheid omdat medewerkers zelf kunnen kiezen welk toestel of hulpmiddel ze willen gebruiken: telefoon, e-mail, vergaderen, projectteams of andere vormen van samenwerking of overleg.

Prettige bijkomstigheid: aanwezigheid is bij ons óók mobiel goed en gemakkelijk geregeld!

Samen navigeren naar Unified Communications

Met TSV krijgt u geen kant en klare oplossing. U krijgt een oplossing die bij uw organisatie en uw manier van werken past. Die ontwikkelen wij samen met u door brainstormsessies te organiseren, workshops te geven en samen richting te geven aan de toekomst van uw communicatiekanalen. Of die communicatie nu plaatsvindt met uw klanten, leveranciers of intern. Het gebruiksgemak van Unified Communications staat voorop!

Wilt u zien waar onze Unified Communications oplossingen al draaien? Bekijk dan nu wat onze klanten zeggen over Unified Communications met TSV!

Wilt u meer informatie over onze oplossingen?

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Vraag dan nu meer informatie aan of bel ons direct. Wij vertellen u graag wat er mogelijk is voor uw organisatie!

Vraag informatie aan