TSV-IP telefonie
  1. Home
  2. >
  3. Oplossingen
  4. >
  5. Ip telefonie

IP telefonie

IP telefonie of VoIP is tegenwoordig bijna net zo normaal als ‘ouderwets’ bellen voorheen was. Maar wat is VoIP nou precies? VoIP is de afkorting van Voice over Internet Protocol en daarmee vertelt het al bijna alles wat u erover weten moet. De basis voor een goede bereikbaarheid van uw bedrijf ligt daarmee in de betrouwbaarheid van uw internetverbinding én de beschikbare bandbreedte.

Scan zakelijke telefonieomgeving

IP telefonie: in-house, hybride of in de cloud?

Zo snel als deze vraag er nu staat, zo zorgvuldig moet het antwoord zijn. Hoewel technisch alles mogelijk is, is dit geen technische vraag. De beslissing heeft namelijk alles te maken met uw bedrijfscommunicatie en de strategie die u daarvoor kiest. Hoe en waar u uw telefooncentrale host is daarom in eerste instantie niet belangrijk.

Voor- en nadelen VoIP-oplossingen

Iedere mogelijkheid voor het hosten van uw IP telefonie heeft voor- en nadelen. Maar deze worden pas echt interessant als u heeft gekozen welke optie het wordt. En voordat u die keuze kunt maken, is het belangrijk eerst te weten wat uw communicatiestrategie is. Hiervoor doorlopen wij graag samen met u een uitvoerig proces. Waarin we uw organisatie leren kennen, uw behoeften, maar ook uw toekomstdromen.

Let op: ‘reality check ahead’.

Alles kan. Maar of het past bij uw strategie is een tweede. We zeggen daarom ook wel eens ‘nee’. Dat houdt de blik scherp en de keuze zuiver. Laat ons u helpen navigeren in het zoeken naar de juiste bereikbaarheidsoplossing.

Bent u benieuwd hoe wij onze klanten helpen bij hun VoIP-vraagstukken? Bekijk dan hier wat onze klanten zeggen over onze oplossingen voor IP Telefonie!

Meer informatie over onze oplossingen?

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Vraag dan nu meer informatie aan of bel ons direct. Wij vertellen u graag wat er mogelijk is voor uw organisatie!

Vraag informatie aan