1. Home
  2. >
  3. Oplossingen
  4. >
  5. Ip telefonie

IP telefonie: in-house, hybride of in de cloud?

Zo snel als deze vraag er nu staat, zo zorgvuldig moet het antwoord zijn. Hoewel technisch alles mogelijk is, is dit geen technische vraag. De beslissing heeft namelijk alles te maken met uw bedrijfscommunicatie en de strategie die u daarvoor kiest. Hoe en waar u uw telefooncentrale host is daarom in eerste instantie niet belangrijk.

Voor- en nadelen VoIP-oplossingen

Iedere mogelijkheid voor het hosten van uw IP telefonie heeft voor- en nadelen. Maar deze worden pas echt interessant als u heeft gekozen welke optie het wordt. En voordat u die keuze kunt maken, is het belangrijk eerst te weten wat uw communicatiestrategie is. Hiervoor doorlopen wij graag samen met u een uitvoerig proces. Waarin we uw organisatie leren kennen, uw behoeften, maar ook uw toekomstdromen.

Let op: ‘reality check ahead’.

Alles kan. Maar of het past bij uw strategie is een tweede. We zeggen daarom ook wel eens ‘nee’. Dat houdt de blik scherp en de keuze zuiver. Laat ons u helpen navigeren in het zoeken naar de juiste bereikbaarheidsoplossing.

IP-telefonie & VOIP

Scan zakelijke telefonieomgeving

Wilt u meer weten over IP telefonie en VoIP bij TSV-Groep?

Overtuigd van onze aanpak op het gebied van IP telefonie en VoIP? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Bel direct een van onze experts

Tel. nummer:  +31 20 4 303 261

On-premise VOIP of IP telefonie versus cloud telefonie wat is goedkoper-1-1-2

 

Neem contact met ons op!