1. Home
  2. >
  3. Zakelijke telefonie uc
Mobiele telefonie-1

Zakelijke telefonie & UC

Om optimaal te communiceren en samenwerken binnen uw organisatie, maar ook naar buiten toe, is het van groot belang dat u de juiste oplossingen heeft op het gebied van Unified Communications (UC) en zakelijke telefonie. Deze twee aspecten zijn namelijk de kern van uw bedrijfscommunicatie. Waar UC uw digitale werkplek is waar alle communicatiekanalen samenkomen (chat, e-mail, presence, telefonie, video), is zakelijke telefonie hierbinnen onmisbaar voor communicatie met externe relaties.

Omdat zowel UC als zakelijke telefonie zo uitgebreid is en zoveel mogelijkheden biedt, helpt TSV-Groep u graag verder om een optimale oplossing voor u in te richten.

IP-telefonie & VoIP

Bent u op zoek naar de juiste Telefooncentrale, IP-telefonie of VoIP-oplossing voor uw organisatie? Dan kijkt TSV-Groep graag met u mee naar een oplossing die optimaal aansluit bij uw wensen. Of het nu gaat om on-premise, hybride of volledig in de cloud, TSV-Groep stelt de juiste oplossing voor u samen. Ontdek IP-telefonie & VoIP bij TSV-Groep


Mobiele telefonie

Zakelijk mobiele telefonie gaat verder dan het afnemen van een abonnement. Zo moet u bijvoorbeeld rekening houden met bundel-opties, Vast Mobiel-integratie (VaMo), integraties met andere systemen en adoptiebereidheid van uw werknemers. Wij ondersteunen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw organisatie. Ontdek mobiele telefonie bij TSV-Groep.

Mobiele telefonie

Contact Center Software

Heeft uw organisatie te maken met veel inkomend belverkeer met klantvragen? Of komen deze klantvragen ook binnen via andere kanalen zoals: e-mail, chat, Whatsapp, support tickets en Social Media? Met de juiste Contact Center Software en een eventuele koppeling naar uw CRM of een kennisbank zorgt u voor optimaal klantcontact. TSV-Groep helpt u graag bij het inrichten van de juiste oplossing die aansluit op de wensen van uw organisatie. Ontdek Contact center software bij TSV-Groep

 

Unified Communications

Tegenwoordig is hybride werken de normaalste zaak van de wereld geworden. Bij hybride medewerkers is het nog belangrijker dat uw communicatiesystemen goed op elkaar aansluiten en optimaal werken. Dit vraagt vaak om complexere oplossingen dan wanneer uw werknemers enkel binnen het kantoor met elkaar communiceren. Unified Communications (UC) biedt hierbij de oplossing. Bij TSV-Groep kijken we naar uw doelen en wensen en stellen de juiste UC-oplossing samen voor uw organisatie, geheel op basis van uw behoeften. Ontdek Unified Communications bij TSV-Groep

 

Blog 2

Onze 'Slimme route naar Unified Communictions'

TSV Zakelijke telefonie & UC
TSV - partners Avaya Aura

Waarom TSV-Groep?

Bij TSV-Groep zit volledige ontzorging écht in het DNA. Wij kijken kritisch met u mee naar uw organisatie, bedrijfsvoering, wensen en doelen. Pas daarna bieden we een plan dat aansluit op al deze aspecten. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring met communicatiesystemen en complexe IT- en telecom-omgevingen. Hierdoor hebben wij de know-how om u een zakelijke telefonie-, UC- of CC-oplossing te bieden die volledig op uw organisatie is afgestemd. Doordat wij u een totaaloplossing bieden, heeft u altijd maar één aanspreekpunt. Bij vragen of storingen komt u niet met een callcenter in gesprek, maar direct met een specialist die u echt verder helpt.

Wij zijn een betrokken organisatie en willen u daarom een oplossing bieden waar u écht tevreden over bent. Dit houdt onder andere in dat wij niet vasthouden aan een enkel systeem of merk. Bekijk hier onze partners en de diverse merken waar wij mee werken. Daarnaast bewegen we mee met veranderingen in uw organisatie, zodat u ook op lange termijn optimaal gebruik maakt van uw communicatieoplossing. Deze betrokkenheid en flexibiliteit dragen wij uit door de jarenlange samenwerkingen die wij hebben met onze klanten.

Een blueprint van het optimale klantcontactcentrum-1

Wilt u meer weten over zakelijke telefonie & UC bij TSV-Groep?

Overtuigd van onze aanpak op het gebied van zakelijke telefonie & UC? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Bel direct een van onze experts

On-premise VOIP of IP telefonie versus cloud telefonie wat is goedkoper-1-1-2

 

Neem contact met ons op!