1. Home
  2. >
  3. Oplossingen
  4. >
  5. Rapportage
92928777_m (1)

Rapportage


Inzicht in de dagelijkse gang van zaken levert u informatie of u nog op koers ligt. Uw bedrijfscommunicatie dient tenslotte een bijdrage te leveren aan de realisatie van uw doelstellingen.

Weet u waar u staat?

Het verkrijgen van de juiste informatie over uw bedrijfscommunicatie kan een behoorlijke klus zijn. Informatie bevindt zich vaak verspreid over verschillende systemen en als het al lukt om alles boven water te krijgen, weet u dan zeker dat u de juiste informatie heeft? Met de rapportages uit TSV Performance Monitoring weet u precies waar u staat!

Rapportage met TSV Performance Monitoring

Met behulp van TSV Performance Monitoring heeft u de cruciale stuurinformatie die u nodig heeft om keuzes te maken. Door de data uit de verschillende modules te interpreteren tot relevante stuurinformatie, kunt u steeds een heldere keuze maken op basis van de doelen. Informatie is allesbehalve statisch. De doorontwikkeling van uw Klant Contact Center behelst immers een herijking en ontwikkeling van processen, taken en mensen. En voor u een behoefte aan nieuwe stuurinformatie. We vertalen uw data naar haarscherpe rapportages, in het rapportageformat dat bij uw wensen past, waardoor u grip krijgt op het bereiken van uw doelen.

De weg naar succes is nu eenmaal geen rechte…

Deze klanten maken al gebruik van onze rapportage.

PC_-Connect (1) met tekst

Wilt u zelf aan de slag met heldere rapportages?

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Vraag dan nu meer informatie aan of bel ons direct. Wij vertellen u graag wat er mogelijk is voor uw organisatie!