1. Home
  2. >
  3. Managed services
  4. >
  5. Functioneel beheer
Software-ontwikkeling-1

Functioneel beheer

Het dagelijks beheren van uw systemen en applicaties én ervoor zorgen dat ze optimaal presteren: functioneel beheer is van wezenlijk belang voor de continuïteit van uw werkzaamheden. Om ervoor te zorgen uw systemen optimaal worden beheerd, legt u het functioneel beheer bij TSV-Groep neer. 
Hoe ziet functioneel beheer eruit bij TSV-Groep? 

Onder functioneel beheer verstaan wij een aantal categorieën, namelijk:

  • Configureren van systemen en applicaties
  • Dagelijks beheer: hieronder verstaan we kleine zaken zoals verschuivingen, toevoegingen en veranderingen in systemen.
  • Grotere IT-beheeropdrachten op maat, bijvoorbeeld wanneer een gehele afdeling verhuist of een geheel pand weggaat.

Wanneer u dus zelf de capaciteit of kennis niet in huis heeft om uw systemen en applicaties te beheren, kunnen wij dit voor u verzorgen. Ook wanneer u een groot eenmalig beheerproject heeft en extra hulp hierbij nodig heeft, ontzorgen wij u graag. Onze specialisten zijn namelijk ervaren in het beheren, inrichten en beveiligen van systemen.

IT Security Checklist

Mobiele telefonie

Niet zomaar functioneel beheer

Wat functioneel beheer bij TSV-Groep anders maakt, is dat wij echt met u meedenken en persoonlijk met u in gesprek gaan. Bijvoorbeeld wanneer u een verandering voorstelt, kijken we samen waar deze wijziging voor nodig is en wat daadwerkelijk de beste oplossing is voor uw verzoek. Ook bij complexe zaken voorzien we u graag van advies.

Omdat wij merkonafhankelijk werken, kunnen wij u goed helpen wanneer u vastloopt binnen een bepaald systeem. Zo kwam een van onze klanten er op gegeven moment achter dat hun afgenomen cloudoplossing door wijzigingen binnen de organisatie niet meer voldeed aan alle wensen, terwijl deze oplossing voor bepaalde tijd was afgenomen. Ons portfolio van leveranciers en producten heeft er hierbij voor gezorgd dat de klant gewoon kon overstappen naar een andere cloudoplossing. U gaat namelijk een contract aan met TSV-Groep en niet direct met een leverancier, wat u dus meer flexibiliteit biedt.

Man achter laptop -1-1

Wilt u meer weten over functioneel beheer bij TSV-Groep?

Bent u benieuwd wat wij u allemaal kunnen bieden op het gebied van functioneel beheer? Zoekt u bijvoorbeeld naar ondersteuning bij dagelijks beheer of komt er binnenkort een groot project aan? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren specialisten helpen u graag verder.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de andere diensten omtrent managed services van TSV-Groep. Bezoek onze pagina over Managed Services voor meer informatie over de diensten die wij leveren.


Bel direct een van onze expertsTel. nummer: +31 2 04 303 268
On-premise VOIP of IP telefonie versus cloud telefonie wat is goedkoper-1-1-2

 

Neem contact met ons op!