144994084_m[518]

Microsoft Teams

Microsoft Teams is het communicatie- en samenwerkingsplatform van Microsoft dat door veel organisaties gebruikt wordt vanwege de uitgebreide mogelijkheden die het platform biedt. Bent u benieuwd welke meerwaarde TSV-Groep als officiële partner van Microsoft Teams uw organisatie kan bieden en hoe wij ervoor zorgen dat uw Teams-integratie nóg beter aansluit op uw organisatie? Lees dan hieronder verder.

Wat is er mogelijk met Microsoft Teams?

Microsoft Teams is een multifunctioneel platform met mogelijkheden tot chat, telefonie, videoconferentie, agendabeheer, bestandsopslag en nog vele andere samenwerkingsmogelijkheden.

Voor enkel telefonie biedt Teams ook de mogelijkheid om apparaat onafhankelijk te telefoneren. Zo kan de gebruiker kiezen om een oproep te beantwoorden via desktop, mobiel of laptop. Hierdoor wordt de bereikbaarheid in veel gevallen een stuk groter en is het eenvoudiger voor een gebruiker om te communiceren. TSV levert ook hardware die gecertificeerd is voor Microsoft Teams, zoals kantoortelefoons en schermen. 

Vanwege de vele functies binnen het platform werkt Microsoft Teams ook ideaal in samenwerkingsverband. Gebruikers kunnen eenvoudig met elkaar vergaderen en samen in bestanden werken. Door de vergrote bereikbaarheid over meerdere apparaten heen is het ook erg makkelijk om een collega via chat of telefonisch te benaderen. Dit alles door gebruik te maken van een enkel platform. Hierdoor wordt de efficiëntie van samenwerkingen sterk verhoogd. 

Mobiele telefonie

Microsoft Teams als vervanging van een telefooncentrale

Vaak wordt ons de vraag gesteld of met Microsoft Teams de gehele telefooncentrale vervangen kan worden. Bellen met Teams is een toevoeging op de standaard Teams omgeving waar inmiddels steeds meer bedrijven en organisaties naar tevredenheid gebruik van maken. 
Teams is een cloudoplossing voor online samenwerken en biedt bedrijven, klein of groot, de mogelijkheid om razendsnel met elkaar te werken en op verschillende manieren in contact te blijven. Of je nu vanuit huis of een andere locatie werkt; wanneer jij over een internetverbinding en een Microsoft licentie beschikt is werken met Teams een ideale oplossing! In Microsoft Teams kun je namelijk met één klik communiceren via chat, audio, video en e-mail via desktop én mobiel. Zo ben je waar en wanneer je maar wil bereikbaar.
Met Teams kan je ook bellen naar externe telefoonnummers en gebeld worden op je eigen telefoonnummer(s). Integreer je telefooncentrale (VoIP oplossing) in Teams en vereenvoudig je communicatietools en aantal applicatie die je gebruikt.

Waarom bellen via Teams!
Microsoft heeft met Teams een krachtige tool ontwikkelt voor online samenwerken, vergaderen en heeft de mogelijkheid om telefonie toe te voegen. Heel veel bedrijven en organisaties in Nederland zijn inmiddels overgestapt op Office 365 en beschikt daardoor over Microsoft Teams.
Daardoor is het voor veel bedrijven interessant om telefonie aan Teams toe te voegen, zodat medewerkers één applicatie kunnen gebruiken voor alle vormen van communicatie. Denk aan extern en intern bellen, videovergaderingen, onderling chatten en natuurlijk samenwerken in bestanden en kanalen.

Belangrijkste voordelen Bellen via Teams
•  Gebruik Teams als de enige applicatie voor alle communicatie
•  Naadloze integratie in jouw Office 365 omgeving
•  Teams heeft goede smartphone app voor bellen en vergaderen
•  Teams bellen is de goede oplossing voor thuiswerkers en hybride werkers

Man achter laptop -1-1
TSV - partners Avaya Aura

Waar TSV-Groep u van dienst is bij Microsoft Teams

TSV-Groep kijkt altijd eerst naar uw organisatie voordat wij simpelweg beginnen met de implementatie van een oplossing. Wat zijn bijvoorbeeld uw huidige systemen? En uw wensen en toekomstplannen? Op basis hiervan bekijken we of de oplossing van uw voorkeur ook daadwerkelijk de juiste oplossing is voor uw organisatie. Misschien is Microsoft Teams een goede oplossing voor u, maar het kan ook zijn dat een traditionele of cloud telefooncentrale veel beter bij uw behoeften past. Wij geven altijd een eerlijk advies op basis van uw specifieke situatie.

Microsoft Teams als oplossing voor uw bedrijf

Als blijkt dat Microsoft Teams de juiste oplossing is voor u, gaan we samen aan de slag om de functionaliteiten in kaart te brengen. Zo behoort een hybride oplossing, waarbij Microsoft Teams naast een telefooncentrale wordt gebruikt, ook zeker tot de mogelijkheden. Ook wanneer blijkt dat Teams nog niet alle functionaliteit biedt die u terug zou willen zien in uw communicatieoplossing, is het mogelijk om deze functionaliteit volledig toegespitst op uw organisatie toe te voegen. Dit kan bijvoorbeeld door een kleine applicatie waarbij onze TSV functionaliteiten worden toegevoegd aan Microsoft Teams. Zoals het tonen van de werkstatus en telefonische bereikbaarheid, maar ook een volledige applicatie gericht op receptionistes. Zo ontwikkelden we een applicatie waarbij receptionistes in Microsoft Teams oproepen kunnen beantwoorden met behulp van een attendant, de beller in de wacht kan worden gezet in volgorde van ontvangst en waarbij kalender gebaseerde oproep afhandeling mogelijk is. Door onze flexibiliteit en jarenlange kennis van communicatieoplossingen is geen oplossing ons te gek. Wij worden juist enthousiast omdat we weten dat we u echt tevreden kunnen stellen!

Wilt u meer weten over Microsoft Teams bij TSV-Groep?

Bent u benieuwd of Microsoft Teams het juiste platform is voor uw organisatie of wilt u meer weten over het toevoegen van extra functionaliteit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de andere oplossingen omtrent applicaties en software van TSV-Groep. Bezoek onze pagina over Applicatie integratie voor meer informatie over de diensten die wij leveren.

Bel direct een van onze experts
Tel. nummer: +31 2 04 303 274

On-premise VOIP of IP telefonie versus cloud telefonie wat is goedkoper-1-1

 

Neem contact met ons op!