1. Home
  2. >
  3. Over ons onze werkwijze
144994084_m[518]

Onze werkwijze: de Slimme Route

U heeft een telecommunicatievraagstuk waar u een oplossing voor nodig heeft. Wellicht bent u op zoek naar een oplossing voor uw telefooncentrale of moet de gehele bedrijfstelecommunicatie of ICT-omgeving onder de loep genomen worden, omdat er een wirwar aan kanalen en systemen is ontstaan. Wat uw vraag ook is, de specialisten van TSV-Groep helpen u graag verder. Samen met u leggen we uw vraagstuk onder het vergrootglas binnen de Slimme Route van TSV-Groep en vinden we de beste oplossing voor uw organisatie.

De Slimme Route van TSV-Groep

Onze werkwijze, de Slimme Route, is erop gericht dat we samen uw organisatie induiken en tot de beste communicatie- en ICT-oplossing komen waar u zowel nu als in de toekomst efficiënt en effectief mee kunt werken. Binnen de Slimme Route doorlopen we drie stappen: de scan, de brainstorm en de ervaring - compleet met experience room en Virtual Reality.

Mobiele telefonie

De 'Slimme route van TSV-Groep'

De slimme route van TSV-Groep
TSV - partners Avaya Aura

Stap 1: de scan

Wat gebeurt er in uw branche? En hoe ziet deze er over vijf jaar uit? Hoe bereiken uw huidige klanten u? En uw toekomstige? De Slimme Route begint met een scan van uw organisatie om te kijken of en waar uitdagingen zitten binnen de huidige communicatie oplossingen. Het is namelijk erg belangrijk dat de oplossing die wij u bieden, ook daadwerkelijk werkt voor uw organisatie nu en in de toekomst. Wij vinden het namelijk belangrijk dat wanneer uw bedrijf groeit, krimpt of van samenstelling wijzigt, uw communicatieoplossing met u mee kan bewegen.

Stap 2: de brainstorm

De scan in stap 1 van de Slimme Route wordt gebruikt als basis voor stap 2: de brainstorm. Binnen een brainstormsessie gaan we actief met u aan de slag om kennis met u te delen en gaan we samen met u op zoek naar de echte vraag. U kunt namelijk binnenkomen met de vraag naar een nieuwe telefooncentrale, maar waarom wilt u dit nu eigenlijk? Zijn al uw systemen in de cloud, maar uw huidige telefooncentrale nog niet? Of wilt u dat uw kanalen beter op elkaar aansluiten? Het kan namelijk zo zijn dat een compleet nieuwe centrale misschien niet eens nodig is. Wij denken in deze fase actief met u mee en delen alle mogelijke ideeën, zodat we in de volgende stap u de beste oplossing bieden die daadwerkelijk aansluit op uw situatie en wensen.

Stap 3: de ervaring

Wanneer we na de brainstormsessie onze ideeën hebben uitgewerkt, willen we deze natuurlijk aan u presenteren. Hier hebben wij bij TSV-Groep iets unieks op bedacht. Wij willen u de oplossing namelijk laten beleven. Dit doen wij in onze Experience Room. Hierbij kunt u met behulp van digitale hulpmiddelen zoals virtual reality écht uw nieuwe omgeving induiken en ervaren of deze oplossing voor u werkt. Pas na deze ervaring beginnen we met de implementatie in uw organisatie.

Wilt u meer weten over TSV-Groep?

Heeft u een communicatievraagstuk en wilt u de Slimme Route met ons doorlopen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Wilt u meer weten over TSV-Groep? Bezoek de pagina ‘Over TSV-Groep’ en ontdek meer over onze organisatie.

Bel direct een van onze experts


On-premise VOIP of IP telefonie versus cloud telefonie wat is goedkoper-1-1

 

Neem contact met ons op!