1. Home
  2. >
  3. Oplossingen
  4. >
  5. Nextgen hosting
Software-ontwikkeling-1

NextGen Hosting


Wanneer u zoekt naar een hosting-oplossing is de belangrijkste vraag: ‘Waar wil ik mijn data hebben?’ Het antwoord is echter niet zo eenvoudig als het lijkt: er is namelijk nogal wat keuze.

Hosting in house, cloud hosting of hybride?

U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw bedrijfsgegevens ‘gewoon’ in-house op te slaan. Dat heeft u waarschijnlijk jarenlang gedaan en dat ging prima. Maar tijden veranderen en uw bedrijfsstrategie ook. Gemerkt of ongemerkt is ook de manier waarop uw organisatie werkt veranderd. De vraag is dus, of het nog wel de meest veilige en rendabele manier is om uw bedrijfsdata te bewaren.

Misschien is het wel verstandiger om uw data bij een cloud hosting provider onder te brengen. Op die manier heeft u minder omkijken naar beveiliging van uw data, want dit regelt de cloud hosting provider doorgaans voor u. Maar welke hosting provider kiest u dan? En wáár slaat deze uw data op? Sinds de invoering van de GDPR/AVG kan het wenselijk zijn uw data in een Nederlands datacenter op te slaan. Alleen dan valt uw bedrijfsdata namelijk onder de Nederlandse wetgeving. Zo weet u zeker dat u aantoonbaar voldoet aan de eisen die de AVG hieraan stelt. Maar kiest u in dit datacenter dan voor een Virtual Private Server (VPS) of een eigen serverrack?

Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor een hybride hosting-oplossing. Een deel van uw data en applicaties plaatst u in de cloud, een ander deel houdt u in-house. Of u host alles in eigen beheer en kiest voor een back-up in de cloud.

Managed services?

Kiest u ervoor gebruik te maken van een datacenter? Dan is het niveau van de managed services belangrijk. Wilt u alles laten managen door de medewerkers van het datacenter of juist helemaal niets? En wat als u kiest voor een tussenvorm? U ziet, er is nogal iets om over na te denken voor u uw bedrijfsgevoelige data ergens onder kunt brengen.

Uw bedrijfsstrategie staat voorop!

Voor welke oplossing u ook kiest, uw eigen bedrijfsstrategie of -beleid moet hier naadloos op aansluiten. Uw bedrijfsgevoelige data is te belangrijk om enkel te luisteren naar de afdeling marketing of om iedere nieuwe technologische ontwikkeling op de voet te volgen. Daarom kijken de adviseurs van TSV altijd eerst naar uw huidige situatie én naar waar u uw stip op de horizon heeft gezet. Pas dan adviseren zij u in de mogelijkheden voor uw hosting-vraagstuk. Maar tegen die tijd is de keuze, ook voor u, bijna logisch!

De mogelijkheden met hosting zijn eindeloos. Deze klanten zetten onze hosting oplossingen al in.

Applicatie monitoring-1
Functioneel beheer-1

Samen navigeren in het hosting-landschap?

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Vraag dan nu meer informatie aan of bel ons direct. Wij vertellen u graag wat er mogelijk is voor uw organisatie!