1. Home
  2. >
  3. Applicatie integratie
Unified communications-1

Applicatie integratie

Het integreren van applicaties is een vak apart. Wanneer je daar communicatieoplossingen aan toevoegt, wordt het nog complexer. Gelukkig worden wij bij TSV-Groep enthousiast van complexe situaties in kaart brengen en daar een optimale oplossing voor bieden. Daarnaast hebben we alle kennis en expertise rondom communicatie-oplossingen én software ontwikkeling in huis. Hierdoor kunnen wij net dat stapje verder gaan dan wat een standaardoplossing u kan bieden. Denk hierbij aan het verbinden van verschillende applicaties die nog niet op elkaar afgestemd zijn, of het ontwikkelen van een volledige applicatie met functionaliteiten die toegespitst zijn op uw organisatie. Ontdek wat TSV-Groep hierin voor u kan betekenen.

Omdat zowel UC als zakelijke telefonie zo uitgebreid is en zoveel mogelijkheden biedt, helpt TSV-Groep u graag verder om een optimale oplossing voor u in te richten.

Vast-mobiel integratie

TSV-Groep helpt u om uw medewerkers meer flexibiliteit te geven op het gebied van telefonie, maar niks in te leveren op telefonische bereikbaarheid en uitstraling naar uw klanten. Bellen en gebeld worden met uw bedrijfstelefoonnummer vanaf uw mobiele telefoon kan met vast-mobiel integratie. Ontdek de mogelijkheden. Ontdek onze oplossingen.

Software ontwikkeling

TSV-Groep helpt u om software te ontwikkelen die volledig aansluit op uw organisatie en uw gewenste communicatieoplossing. Door bijvoorbeeld verschillende applicaties met elkaar te laten communiceren met middleware of door volledig op maat gemaakte applicaties die nieuwe functionaliteit bieden. Ontdek onze oplossingen.
Mobiele telefonie

Computer-telefonie integratie

TSV-Groep helpt u om uw telefoonsystemen te laten communiceren met uw computers. Denk aan een klantkaart die bij een inkomend gesprek automatisch op het scherm opent. Of bijvoorbeeld aan een ingebouwde telefoniefunctie in uw CRM-systeem. Ontdek onze oplossingen.

Internet of Things (IoT)

TSV-Groep ondersteunt u in de ontwikkeling van IoT-toepassingen die u helpen om uw bedrijfsproces of productieproces te optimaliseren. Zo maken wij digitalisering en vernieuwing voor u mogelijk. Ontdek onze oplossingen.

Microsoft Teams

TSV-Groep helpt u om Microsoft Teams nog beter in te zetten in uw organisatie én kijkt met u mee naar uw volledige communicatieoplossing. Ook wanneer extra functionaliteit speciaal voor uw organisatie in Teams geïntegreerd moet worden, is TSV-Groep u van dienst. Ontdek onze oplossingen.

 

Man achter laptop -1-1

Onze 'Slimme route door het bedrijfscommunicatie landschap'

TSV Connectiviteit
TSV - partners Avaya Aura

Waarom TSV-Groep?

Bij TSV-Groep zit volledige ontzorging écht in het DNA. Wij kijken met u mee naar uw organisatie, bedrijfsvoering, wensen en doelen. Pas daarna bieden we een plan dat aansluit op al deze aspecten. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring met communicatiesystemen en gegronde kennis van software in huis. Hierdoor hebben wij de know-how en flexibiliteit om u een communicatieoplossing te bieden die volledig op uw organisatie is afgestemd.

Omdat wij alles uit handen nemen, heeft u tijdens het gehele proces en tijdens het beheer ook maar één aanspreekpunt. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van de dienstverlening waarborgen en wordt het voor u een stuk eenvoudiger wanneer u een vraag of verzoek heeft.

Wilt u meer weten over zakelijke telefonie & UC bij TSV-Groep?

Overtuigd van onze aanpak op het gebied van zakelijke telefonie & UC? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

On-premise VOIP of IP telefonie versus cloud telefonie wat is goedkoper-1-1-2

 

Neem contact met ons op!