1. Home
  2. >
  3. Connectiviteit
  4. >
  5. Wifi networking
Wifi & Networking-1

Zakelijke WiFi & Networking

Het beeld dat iedereen binnen een organisatie een vaste werkplek heeft en dat een internetverbinding alleen bekabeld moet zijn, is inmiddels ver achterhaald. In een tijd waarin men werkt met smartphones, laptops en tablets en vaak gebruik maakt van flexplekken is het ontbreken van een goede WiFi-verbinding ondenkbaar. Een goede WiFi-verbinding gaat verder dan een stabiel en snel netwerk. Hoe zit het bijvoorbeeld met de veiligheid van het netwerk? En met het gebruik van het netwerk door gasten? TSV-Groep helpt u om uw WiFi-netwerk stabiel, snel, veilig, slim en gebruiksvriendelijk in te richten.

Connectiviteit op de werkplek met WiFi & Networking

Om ervoor te zorgen dat iedereen binnen uw organisatie goed internet tot zijn beschikking heeft, is het essentieel dat u goed nadenkt over de verschillende situaties van gebruikers. Zo zal een ingehuurde zzp’er vaak een eigen device meebrengen en is het belangrijk dat een gast ook gebruik kan maken van het internet. Ook werken veel werknemers hybride en verschilt daardoor de drukte op kantoor van dag tot dag. In deze situaties is het van groot belang om na te denken over de wisselende benodigde capaciteit van de WiFi, maar ook over de veiligheid.

WiFi in specifieke én complexe situaties

Zo denkt TSV-Groep met u mee om op een veilige manier WiFi beschikbaar te stellen voor gasten. Dit kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan een tijdelijk wachtwoord, een QR-code of het inloggen via een telefoonnummer of e-mailadres om toegang te krijgen tot het aparte gasten netwerk. Het is van belang dat hier een apart WiFi-netwerk voor is ingericht om beveiliging te waarborgen en misbruik van het netwerk te voorkomen.

Wij kijken samen met u welke oplossingen nodig zijn binnen uw organisatie en richten de netwerkoplossing volledig afgestemd in voor uw situatie en behoeften. Hierbij kunt u rekenen op een transparant advies dat volledig is ingericht op de continuïteit en veiligheid van uw communicatiesystemen. En goed om te weten: wanneer het complex en uitdagend wordt, worden wij echt enthousiast en komt de kennis en expertise van TSV-Groep volledig tot zijn recht.

Mobiele telefonie-1
De vier belangrijkste trends in klantcontact-1

Volledige ontzorging door TSV-Groep

Het is een grote uitdaging om het gehele WiFi-netwerk zodanig in te richten dat er rekening gehouden wordt met capaciteitsveranderingen, veiligheid en stabiliteit. Zo moet er nagedacht worden over zowel de LAN-verbinding (op het kantoor zelf) als de WAN-verbinding (over verschillende locaties heen en met de network operator) en de beveiliging over beide verbindingen heen. Kies daarom voor een ervaren partner in WiFi en Networking. TSV-Groep verzorgt en beheert het gehele netwerk én verzorgt de beveiliging, zodat u maar één aanspreekpunt heeft wanneer het gaat om uw netwerk. En dat al meer dan 25 jaar.

Beveiliging van uw WiFi-netwerk en slimme oplossingen met AI

Ook voor moderne cyber security architecturen kunt u terecht bij TSV-Groep. Denk hierbij aan SD-WAN en SASE (Secure Access Service Edge). Deze oplossingen zijn essentieel bij beveiliging van samengevoegde netwerken. SD-WAN is gebaseerd op software-defined networking (SDN) om bijvoorbeeld locaties op afstand te beheren en te verbinden. SASE wordt voornamelijk ingezet voor het verbinden van locaties, maar ook om eindgebruikers of verschillende apparaten en endpoints te verbinden met de service edge.

Daarnaast bieden wij ook een netwerk aan met Artificial Intelligence. AI zorgt ervoor dat uw netwerk vrijwel onderhoudsvrij is, maar ook flexibel en veerkrachtig. Een netwerk met AI past zichzelf aan en kan zelf oplossingen bedenken bij storingen. Daarnaast worden automatisch tickets aangemaakt, waardoor u altijd kunt inzien of er storingen zijn verholpen in het netwerk.

Back-up & IT Security

Onze 'Slimme route door het bedrijfscommunicatie landschap'

TSV Wifi and Networking

Wilt u meer weten over zakelijke telefonie & UC bij TSV-Groep?

Overtuigd van onze aanpak op het gebied van zakelijke telefonie & UC? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de andere connectiviteit oplossingen van TSV-Groep. Bezoek onze pagina over Connectiviteit voor meer informatie over de diensten die wij leveren.

Bel direct een van onze experts
Tel. nummer: +31 2 04 303 267

Optimaal klantcontact het belang van KPI’s en dashboarding.

 

Neem contact met ons op!