1. Home
  2. >
  3. Managed services
144994084_m[518]

Managed Services

Wanneer uw organisatie capaciteit of kennis nodig heeft om uw systemen en applicaties goed te beheren en te monitoren, ontzorgt TSV-Groep u daar graag bij. Managed Services bij TSV-Groep kan geheel naar wens en op maat. Van dagelijks functioneel beheer, tot applicatie monitoring en IT security. Hierbij kijken we mee naar uw behoeften en zorgen wij voor een passend advies.

Wat maakt Managed Services bij TSV-Groep zo anders?

Wij kijken proactief met u mee en zorgen er als partner voor dat uw systemen optimaal worden ondersteund. Geeft u bijvoorbeeld aan 20 nieuwe licenties nodig te hebben binnen bepaalde software? Dan bekijken we uw situatie. Wanneer blijkt dat er nog 4 openstaande licenties zijn, dan vragen we nog maar 16 nieuwe licenties aan. Dat wij op deze manier met u meedenken, scheelt u in de kosten. U kunt er dus van uitgaan dat wij verder kijken dan uw vraag en écht voor een optimale dienstverlening gaan.

Daarnaast werken wij volledig naar uw behoeften en is onze dienstverlening flexibel. Zo verzorgen wij voor een grote leasemaatschappij het beheer en onderhoud van hun telefooncentrale en IT-systemen, waarbij we op- en afschalen naar wens. Voor dit bedrijf verzorgen wij tijdens vakantieperiodes de eerstelijns helpdesk-vragen en in andere periodes alleen de tweedelijns.

De vier belangrijkste trends in klantcontact

Functioneel beheer

TSV-Groep ondersteunt u met functioneel beheer in het configureren van systemen en applicaties, uw dagelijks beheer of grote IT-beheeropdrachten op maat. Hierbij voorzien wij u altijd van persoonlijk advies en zorgen wij voor optimaal beheer. Ontdek functioneel beheer bij TSV-Groep.

Back-up & IT security

TSV-Groep helpt u bij het maken van beleids- en inrichtingskeuzes op het gebied van back-up en IT-security. We kijken naar de specifieke situatie van uw organisatie en zorgen ervoor dat uw systemen optimaal beveiligd worden. Ontdek back-up & IT security bij TSV

Applicatie monitoring

TSV-Groep maakt gebruik van RMM-tooling (Remote Monitoring Management) waarbij we op afstand geautomatiseerd uw applicaties en systemen monitoren. Zo voorzien we optimaal uw systemen van proactief monitoring en onderhoud, incidenten signalering én vaak ook directe oplossingen. Ontdek applicatie monitoring bij TSV-Groep.

Een blueprint van het optimale klantcontactcentrum
Software-ontwikkeling-1

Waarom TSV-Groep?

Bij TSV-Groep zit volledige ontzorging écht in het DNA. Wij kijken met u mee naar uw organisatie, bedrijfsvoering, wensen en doelen. Pas daarna bieden we een plan dat aansluit op al deze aspecten. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring en kennis van applicaties en systemen. Hierdoor kunnen wij u ook bij complexe situaties volledig ontzorgen. Ook wanneer uw situatie verandert, denken we met u mee. Zo staan we meerdere van onze klanten al jaren bij in een duurzame en betrokken samenwerking.

Omdat wij alles uit handen kunnen nemen heeft u tijdens het gehele proces en tijdens het beheer altijd maar één aanspreekpunt. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van de dienstverlening waarborgen en wordt het voor u een stuk eenvoudiger wanneer u een vraag of verzoek heeft.

Wilt u meer weten over Managed Services bij TSV-Groep?

Overtuigd van onze aanpak op het gebied van Managed Services? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Vamo (Vast-mobiel integratie)-1

 

Neem contact met ons op!