1. Home
  2. >
  3. Navigator de slimme route
Software-ontwikkeling-1

Navigator: de slimme route

Niet één oplossing maar úw oplossing.


Als uw systemen, software, medewerkers en klanten optimaal met elkaar samenwerken, heeft u de ideale bedrijfscommunicatie. En dat blijft zo: groei, uitbreiding, wijziging – welke omstandigheden er ook komen moge, wij zorgen voor continuïteit. Tot wel 10 jaar. Met garantie.

De Slimme Route

De route naar succes

Wat gebeurt er in uw branche? Hoe ziet deze er over vijf jaar uit? Hoe bereiken uw huidige klanten u? En uw toekomstige? De slimme route begint vaak met een scan die we bij uw bedrijf doen om te kijken of en waar uitdagingen zitten binnen de huidige communicatie oplossingen.

Een scan wordt als basis gebruikt voor een brainstormsessie waarvoor we u graag uitnodigen.  bij ons op kantoor faciliteren wij naast de brainstormsessies ook de mogelijkheid het nieuwe beleid, strategie of softwareoplossing uit te werken. Door middel van brainstormsessies en kennisdeling gaan we samen op zoek naar de echte vraag, voordat we met de oplossing komen.

Van idee naar beleving

Bij TSV gaat het om het kunnen ervaren van mogelijkheden om ze vervolgens samen te realiseren. Mogelijkheden die we graag laten zien in nieuwe toepassingen. Het mooie van de Slimme route is dat we kunnen laten zien en ervaren hoe verschillende oplossing in de praktijk kunnen werken in onze Experience Room.

Laat ons u helpen navigeren

Weet u nog niet precies hoe u uw bedrijfscommunicatie beter vorm kunt geven? Worstelt u nog met strategische keuzes of weet u niet of uw communicatie software goed op elkaar aansluit? Wij nodigen u uit om kennis te maken met ons, koffie staat klaar.

Wilt u alvast wat ideeën opdoen of kennis maken met onze oplossingen? Navigeer dan verder op de site of neem contact op met ons.

Hoezo cloud?

Cloud, Private Cloud, On Premise of een combinatie

Tegenwoordig wordt Cloud al snel als oplossing aangeboden voor opslag data, hosting etc. Maar is dit voor u nou echt de beste oplossing? Snelheid, veiligheid en toegankelijkheid zijn sleutelwoorden in de keuze voor de drager van uw informatie en data. De aard van uw organisatie bepaalt hoe u die snelheid, veiligheid en toegankelijkheid wilt regelen. Daarom bieden wij alle opties en maken we samen een keuze voor de oplossing die bij uw organisatie past.

Zo kies je de juiste contact center software voor jouw bedrijf

Hoe communiceren uw klanten met uw organisatie, nu en straks?

Waar we vroeger volop de telefoon nodig hadden om met elkaar te communiceren, zien we nu dat video meetings, chat en zelfservice nieuwe toevoegingen zijn aan het communicatiespectrum. Hamvraag is hoe u uw organisatie intern en extern optimaal wilt laten samenwerken. Uw bedrijfsstrategie en ons advies maken uw keuze bijna vanzelfsprekend.

internet-of-things-oi0mcmfxopzt04yws3dieyp4d8jjfhrzejzcdkv5xw (1)

Specialismen

Modules/producten: zien is werken

(Sub)systemen verbinden betekent mensen die optimaal samenwerken. Met elkaar en voor uw klanten. U vertelt wat u voor ogen heeft – wij maken dit waar. Gewoon goed. Met behulp van:

Modules-oi0md3d0otv07fx2vx7ccb3he9fjl9j70l33n7aupa