Oplossingen
  1. Home
  2. >
  3. Cases
  4. >
  5. Reggefiber

Reggefiber

Creëren van een dynamische informatie omgeving voor het KCC met desktop, wallboard en CRM-integratie.

“Ik vind het leuk om iets uit te zoeken. De vragen die ik uit de business krijg, daar ga ik mee aan de slag. “Met deze uitspraak opent Henk Miltenburg, ICT Systeembeheerder bij Reggefiber een goed gesprek over glasvezel, ICT en werken aan de toekomst. Samen met TSV. Henk heeft een korte, maar heldere boodschap:

“Uitgangspunt hierbij is dat het goed moet zijn voor ons en voor onze mensen. Dat er technologisch meer kan, vind ik niet relevant. Een leverancier moet dit snappen.

Daarom dus TSV. Of het nu advies, projectmanagement of technische support is – alle mensen met wie wij contact hebben, luisteren naar onze wensen en vragen. Dit, in combinatie met een hoog kennisniveau, betekent dat zij allemaal een kei zijn in wat zij doen. En omdat ze niet bezig zijn met politiek of hun eigen positie, gaat alles van een leien dakje. En dan bedoel ik ook écht alles: een nieuwe telefooncentrale, wallboard op maat, een software upgrade, datacenter verhuizing, nummerportering voor onze regiokantoren – er speelden veel en verschillende zaken en alles loopt. De samenwerking is van begin af aan gewoon goed.

TSV heeft voor ons zowel de operationele zaken op het hoofdkantoor alsook de back-up op ons remote datacenter geregeld. We werken samen op basis van vertrouwen. In de praktijk betekent dit dat ik de deur open doe en dan gaan zij aan de slag – snel en goed. Ook bij storingen of calamiteiten. Ik hoef maar te bellen en zij lossen het op. Dat geeft naast vertrouwen het gevoel dat ik serieus word genomen. Een goede basis voor samenwerking.

Kijk – natuurlijk ontstaat er ook wel eens ruis op de lijn. Communicatie blijft mensenwerk. Dat is niet erg, als we dan maar wel voor de oplossing gaan. Dat hoef ik de mensen van TSV niet te vertellen, dat zit in hun DNA. Dat is niet gewoon goed, dat is prima!”

Henk Miltenburg 

 
Scan zakelijke telefonieomgeving
 

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een uitdaging op het gebied van bedrijfscommunicatie of ICT, of wilt u weten of het slimmer kan? We helpen u graag met het maken van de juiste keus volgens onze methode Navigator: de slimme route. Kunnen wij u ergens bij helpen? Laat het ons weten!
 
Neem contact met ons op