Zakelijk internet van TSV Groep

Zakelijk internet van TSV Groep: dit zijn onze 6 beloftes

Alex Veldkamp 5 April 2022

 

Zakelijk internet van TSV Groep: dit zijn onze 6 beloftes

De overstap naar zakelijk internet van TSV Groep kan een boost geven aan de prestaties van uw organisatie. Een stabiele internetverbinding met een capaciteit die past bij de gebruikte systemen en applicaties geeft rust en vertrouwen. De grote vraag is natuurlijk wat u kunt verwachten als klant. Dit zijn onze 6 beloftes als het aankomt op zakelijk internet. 

  •  Kiest u voor TSV Groep, dan bent u zeker van een grondige inventarisatie voor we iets adviseren. We willen weten welke hardware, software en clouddiensten u gebruikt en met welk doel.
  • Bij het advies dat we geven houden we rekening met toekomstige behoeften op het gebied van flexibiliteit. 
  • De prijs-kwaliteit verhouding van uw oplossing is belangrijk. U kunt er vanuit gaan dat we deze ook bij de ontwikkeling van uw organisatie in de gaten blijven houden. 
  • Bij onze oplossing staat de focus op een optimale beschikbaarheid van het systeem centraal. Ofwel 24/7 ondersteuning. 
  • U kunt als klant kiezen tussen proactieve of reactieve monitoring vanuit TSV Groep. 
  • We leveren niet alleen goed zakelijk internet, maar ook passende beveiligingsdiensten. 

Bent u benieuwd welke provider voor glasvezel het beste bij u past? Én wilt u graag weten welk pakket en welke snelheden u écht nodig hebt? Doe onze grote glasvezel check en krijg antwoord op uw vragen.

Zakelijk internet: dezelfde of betere service

Er valt heel wat te kiezen waar het aanbieders van zakelijk internet betreft. TSV Groep is geen netwerkaanbieder, maar wat we wel doen met ons aanbod is dezelfde of zelfs betere service bieden. Kiest u voor TSV Groep, dan profiteert u  van een single point of contact. Daarnaast bent u er zeker van dat we heel ver gaan in het optimaliseren van onze dienstverlening voor u als klant. U hebt de keuze tussen proactieve of reactieve monitoring en daarbij monitoren we niet alleen de verbinding zelf, maar ook de tools die u gebruikt. Daarmee zien we sneller dan de gemiddelde provider of er in uw netwerk sprake is van afwijkend gedrag.  

Zekerheid van bewezen netwerken

We helpen u bij het maken van de keuze tussen de diverse aanbieders. U heeft sowieso de zekerheid van bewezen netwerken. Alleen daarmee kunnen we bepaalde prestaties garanderen. De netwerken die we aanbieden zijn: Eurofiber, KPN, T-Mobile, Vodafone en Ziggo. Dat zijn premium partijen en daar horen ook premium SLA’s bij. Die geven u de zekerheid van een snelle oplossing als u een melding doet. Hetzelfde geldt voor reparatiegaranties. Zo is het mogelijk om glasvezelverbindingen binnen 4 tot 8 uur te herstellen. 

Welke zakelijke internetverbinding past bij u?

Ontzorgen zit in ons DNA en is waar we op aansturen. Dat uit zich ook in de vorm van één scherm waarop u als klant ziet hoe alle processen zijn geïntegreerd en u analyses kunt doen. Inzicht is belangrijk. Wilt u meer weten over zakelijk internet van TSV Groep? Vraag hier meer informatie aan! 


De Grote Zakelijk Internet Checklist