TSV Groep en Mitel partnership

TSV-Groep en Mitel gaan nieuw partnership aan!

Alex Veldkamp 12 January 2021

AMSTERDAM, TSV-Groep en Mitel slaan de handen ineen. Door deze samenwerking kan TSV-Groep bovenop haar ICT- en Telecomoplossingen het Mitel Cloud portfolio inzetten om complete en complexe communicatie vraagstukken bij haar klanten te realiseren.

TSV-Groep uit Amsterdam is al meer dan 25 jaar actief, is een ICT- en Telecom dienstverlener en levert bij organisaties communicatieoplossingen die ondersteunend zijn aan de bedrijfsprocessen en die de productiviteit en het klantcontact optimaliseren. Iedere dag weer passen zij hun kennis en ervaring toe om een project tot een goed en werkend einde te brengen. De wensen en eisen van de klant zijn het vertrekpunt. TSV-Groep bedenkt een optimale invulling, rekening houdend met de nieuwe communicatiemogelijkheden en –manieren. Klanten hebben gekozen voor TSV-Groep omdat zij de bedrijfscommunicatie gewoon goed en werkend willen hebben. Altijd en overal – wereldwijd.

TSV-Groep is tevens provider voor Vaste en Mobiele diensten. Hierdoor is zij in staat om connectiviteit voor haar klanten leveren en op te treden als eindverantwoordelijke voor alle diensten en producten. Klanten hebben één aanspreekpunt en dat vertaald zich weer in heldere communicatie.
CTA E-book Mitel
“Bij de TSV-Groep staat altijd de klant van onze klant centraal, niet onze producten en de diensten”, zegt Alex Veldkamp, directeur van TSV-Groep. “Dankzij de samenwerking met Mitel kunnen wij de veranderende wensen van onze klanten, zoals digitale transformatie en tijd en plaats onafhankelijk werken, op een perfecte manier invullen. Benieuwd naar klantervaringen? Bekijk dan hier onze klant cases.

Alain Huys, Regional Sales Director Benelux “Wij zijn altijd op zoek naar partners die klanten kunnen helpen optimaal resultaat en rendement te halen uit onze applicaties en diensten. Mitel en TSV-Groep werken samen omdat wij zien dat zij met hun expertise echte toegevoegde waarde bieden aan onze partners en klanten. Deze officiële bekrachtiging als Mitel partner is voor ons dan ook een logische volgende stap. Mitel is al ruim vertegenwoordigd in de zorg, de lokale en centrale overheid. Met TSV-Groep vult Mitel het huidige partnerlandschap aan en verbreed daarmee haar vertegenwoordiging in de markt.

Over Mitel

Als wereldwijde marktleider op het gebied van zakelijke communicatie met meer dan twee miljard zakelijke verbindingen, helpt Mitel bedrijven en dienstverleners om verbinding te maken, samen te werken en innovatieve diensten te leveren aan hun klanten. Onze innovatie- en communicatiespecialisten bedienen meer dan 70 miljoen zakelijke gebruikers in meer dan 100 landen. Ga voor meer informatie naar www.mitel.com en volg ons op Twitter @Mitel. Lees ook meer over de bijdrage die Mitel levert aan het Work-from-anywhere principe. 

Mitel is het geregistreerde handelsmerk van Mitel Networks Corporation. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.