cases_1200x400

Mitel Partner

TSV Groep en Mitel: partners voor krachtige communicatie- en contactcenter-oplossingen

TSV Groep is gecertificeerd partner van Mitel. De expertise, service en support van TSV Groep en de producten en oplossingen van Mitel zorgen voor optimale communicatie voor uw bedrijf. Sneller en slimmer werken via eenvoud. Daar staat ons partnership voor. TSV Groep is al meer dan 25 jaar actief als ICT- en Telecomdienstverlener. Bedrijfscommunicatie die gewoon goed en werkend is, altijd en overal. Dat regelen wij voor onze klanten. Met de wensen van de klant als vertrekpunt, leveren wij communicatieoplossingen die uw bedrijfsprocessen, productiviteit en klantcontact optimaliseren.

Daarvoor werken wij samen met kundige, toonaangevende partners. Mitel is met meer dan 70 miljoen zakelijke gebruikers en meer dan twee miljard verbindingen wereldwijd marktleider in zakelijke communicatie.

Adviesgesprek Mitel

Mitel Cloud-oplossing 

Met de producten van Mitel en diensten van TSV Groep bieden wij Telefooncentrales, Collaboration Tools, Vast-Mobiel Integratie en Omnichannel Contactcenters in één totaaloplossing. Met de Mitel Cloud-oplossing vullen wij de veranderende wensen van klanten in deze digitale transformatie optimaal in. Of uw medewerkers nu op kantoor werken, thuis, of onderweg zijn: uw bedrijfscommunicatie werkt.

Meer weten over wat TSV Groep als gecertificeerd Mitel-partner voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een demo aan!

Mitel demo

Samenwerking Mitel en TSV-groep

De samenwerking van TSV en Mitel betekent balans tussen alle technische mogelijkheden én gebruikersadoptie, waardoor u efficiënter werkt en een betere klantervaring realiseert. Blijf competitief in uw branche en verlaag de operationele kosten door slimmer en sneller te werken met onze oplossingen.

e-book samenwerking en bedrijfscommunicatie na de pandemie