Play Video Play Video

Navigator: de slimme route

Niet één oplossing maar úw oplossing.

Als uw systemen, software, medewerkers en klanten optimaal met elkaar samenwerken, heeft u de ideale bedrijfscommunicatie. En dat blijft zo: groei, uitbreiding, wijziging – welke omstandigheden er ook komen moge, wij zorgen voor continuïteit. Tot wel 10 jaar. Met garantie.

Dienstverlening

Dienstverlening
Dienstverlening

Business Consulting: zicht op de weg

Wat gebeurt er in uw branche? Hoe ziet deze er over vijf jaar uit? Hoe bereiken uw huidige klanten u? En uw toekomstige? Waar zit de waarde in uw organisatie? Met de business consultants van TSV slaat u zelfs drie vliegen in één klap: wij brengen uw wereld in kaart, zetten met u samen de marsroute uit en koppelen dit aan uw communicatietoepassingen. Wij transformeren niet digitaal, maar ook mentaal uw organisatie.

Procesbegeleiding: een project op zich

Verandering heeft twee kanten: een technologische, en een menselijke. Onze overtuiging is dat technologie alles mogelijk maakt, maar dat mensen het succes maken. Dus hoe eerder en hoe groter de betrokkenheid bij de nieuwe werkomgeving, des te sneller zullen medewerkers deze ook daadwerkelijk inzetten. Ons stappenplan helpt de nieuwe werkwijze succesvol te implementeren. Onderdeel hiervan is de inzet van een online platform waarop medewerkers zich de nieuwe competenties en vaardigheden eigen kunnen maken. Zo leidt de transitie tot de gewenste transformatie.

Adoptietraining: appeltje-eitje

Uit onderzoek (Harvard University) is gebleken dat organisaties die erin slagen de nieuwe technologie optimaal te integreren in het bedrijfsproces een voordeel hebben ten opzichte van hun concurrenten. Zij hebben tot twee keer zo veel omzetgroei ten opzichte van bedrijven die technologie minder goed weten te integreren. Vandaar dat wij medewerkers zelf laten ervaren hoe de nieuwe communicatiestructuur werkt zodat zij zelf de vraag ‘What’s in it for me?’ kunnen beantwoorden. Of dit een workshop of training is – medewerkers die iets zelf hebben ervaren, gaan ook doen. En dat is de kracht van onze dienstverlening.

Professional Services

Professional Services: meesters in projecten

Als de bedrijfscommunicatie is vertaald naar uw oplossing helpt Professional Services u met plannen, ontwerpen, implementeren en managen. Wij bieden u:

• Een projectteam met talentvolle masters die uw taal spreken
• Eén projectmanager gedurende het hele project
• Een projectplan met daarin de te nemen stappen en alle zaken rond realisatie, verantwoording en eventuele roll-back
• Projectoverleg op basis van moderne technieken
• Tussentijds status updates door document sharing
professional-services

Managed Solutions & Service: het beste van twee werelden

Stabiliteit en continuïteit en zekerheid is wat we willen. Flexibiliteit, onzekerheid en complexiteit is wat we krijgen. Wij verenigen deze in een service-overeenkomst. Vooraf maken wij duidelijke afspraken over de reactietijd (bijvoorbeeld 24/7, binnen 3 uur) en de handelswijze (on-site of managed as a service) voor het oplossen van calamiteiten. Maar ook over onderhoud kunnen wij dergelijke afspraken maken.

• Duidelijke afspraken over reactietijden/reparatietijden
• Geen loon- en voorrijkosten
• 24/7 hulp op locatie of op afstand
• Gegarandeerde service

Medium

Medium

Medium: kabel, netwerk of lucht

Snelheid, veiligheid en toegankelijkheid zijn sleutelworden in de keuze voor de drager van uw informatie en data. Daarom bieden wij alle opties en maken we samen een keuze voor de optimale. En dat betekent een doordachte drager. Het is tenslotte wel ùw bedrijfs(gevoelige) communicatie.

NextGen Hosting

NextGen Hosting: uw keuze ons vertrekpunt

De belangrijkste vraag is ‘waar wil ik mijn bedrijfsdata hebben’? Maar het antwoord is minder eenvoudig. Er is nogal wat keuze: in-house, cloud of hybride. Daarnaast is het niveau van de managed services belangrijk: wilt u alles of juist helemaal niets ‘as a service’? En wat als u kiest voor een tussenvorm… Uw bedrijfsstrategie en ons advies maken uw keuze bijna vanzelfsprekend.
NextGen-Hosting
Modules

Specialismen

Modules/producten: zien is werken

(Sub)systemen verbinden betekent mensen die optimaal samenwerken. Met elkaar en voor uw klanten. U vertelt wat u voor ogen heeft – wij maken dit waar. Gewoon goed. Met behulp van: