619cdecf01c0bb48b59003cef95e58b5f2117731-1
  1. Home
  2. >
  3. Cases
  4. >
  5. Keerpunt

Keerpunt

Uniforme bereikbaarheid realiseren voor alle medewerkers, of zij nu op kantoor of vanuit huis werken.

“Wij willen, nee eisen van onze leveranciers dat wij voorop lopen. Alleen blijft het lastig om steeds al je producten mee te krijgen naar hetzelfde niveau. De zoektocht naar de juiste leverancier is daarmee een lastige gebleken.” Gaby Wanjon en Daniel Vleeshakker vullen elkaar aan in de zoektocht naar de juiste partner en de optimale samenwerking:

“Door te kiezen voor Avaya hebben wij automatisch gekozen voor samenwerken met gecertificeerde partners. In de loop der jaren zijn er vele gekomen en gegaan door even zovele economische factoren. TSV bleek echter de constante factor – zij draaien al ruim twintig jaar mee in deze wereld. Aan technische expertise en enthousiasme ontbreekt het niet en dat gaat goed. Al was het aan beide zijden hard werken om te komen tot een goede samenwerking.

Scan zakelijke telefonieomgeving

Maar zonder wrijving geen glans… en ondertussen is er veel goeds gebeurd. Vooral de samenwerking met de technische mensen gaat soepel en goed. Voor voicemail is er iemand op locatie geweest en dat wekte vertrouwen. Op dit moment wordt de upgrade volledig naast de bestaande situatie opgebouwd en gaan we half januari 2015 live. We kunnen dan eerst een aantal weken op de systemen draaien om de fouten eruit te halen. Ze denken goed mee en willen het graag goed doen, dus zien we dit project met vertrouwen en een goed gevoel tegemoet.

Wel zouden wij af en toe nog wat meer een proactieve houding willen zien. Wij willen nu eenmaal graag én meteen weten wat de laatste ontwikkelingen zijn. Daar staat tegenover dat een nieuw product of oplossing wel eerst getest moet zijn voordat TSV het ons kan aanbieden. We kunnen het ons niet permitteren zonder telefonie te komen zitten – dat is tenslotte onze core business. Ook dit snapt TSV steeds beter en zo bewegen we gezamenlijk naar ons einddoel: volledige virtualisering van onze telefonie. Al met al een trendsettend idee dat langzaam maar zeker werkelijkheid wordt!

Gaby Wanjon, IT Manager & Daniel Vleeshakker, Systeembeheerder 

 

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een uitdaging op het gebied van bedrijfscommunicatie of ICT, of wilt u weten of het slimmer kan? We helpen u graag met het maken van de juiste keus volgens onze methode Navigator: de slimme route. Kunnen wij u ergens bij helpen? Laat het ons weten!
 
Neem contact met ons op