slide_ISA
  1. Home
  2. >
  3. Cases
  4. >
  5. International school of amsterdam

International School of Amsterdam

“Right-sized, flexibel en goed luisteren. Dàt is TSV”

“Mijn ambitie kent twee steekwoorden: vrijheid en innovatie. Als ik dit optimaal – of zelfs maximaal – kan organiseren, kan ik de ambitie van de school waarmaken: een omgeving waarin onderwijs en technologie zo ver als nu mogelijk is, geïntegreerd zijn.”

Joost Manasse, ICT Manager van de International School of Amsterdam, verwoordt in één volzin waar hij en zijn afdeling voor staan. De afdeling heet niet voor niets ‘Technology Innovation Centre’: het hart van de instelling om innovatie te faciliteren met technologie als ‘enabler’, facilitator.

Joost vervolgt zijn betoog: “Een van de aspecten die voor mij cruciaal zijn om onze ambities waar te maken, is een goede partner. En ik heb dit al vaker gezegd: leveranciers zat, maar partners… Dat is een ander verhaal. Ik zoek mensen die met ons willen optrekken, samen succes willen boeken. Dat kan alleen als je vanuit gelijkwaardigheid start en elkaar scherp durft te houden. De wereld waarin ik werk verandert snel; in mijn rol kan ik niet al mijn kennis up-to-date houden. Ik zoek dus mensen die mij kunnen vertellen wat de status quo is, maar die dan ook ‘nee’ durven zeggen als ik de technologie leading laat zijn. Dat verstoort het ambitieniveau.

TSV is zo’n partner. Zij durfden eerlijk te zeggen waar het op staat op een cruciaal moment in het offerte-traject. Ze belden op dat ze om tafel wilden. Daarmee was voor mij de keuze duidelijk en hebben we onze jarenlange relatie voortgezet – tot wederzijdse tevredenheid.

Ook ben ik blij met de samenwerking. Toen ik terugkwam van vakantie was alles klaar – conform plan, maar met oog voor de situatie. Die hebben beide teams geen moment uit het oog verloren: ze hebben hier een Ferrari gebouwd maar wat de mensen zien is hun vertrouwde autootje. Best een prestatie!

TSV heeft goed begrepen dat de minimale verandering noodzakelijk was. Ze hebben geluisterd en zijn toen aan de slag gegaan – op weg naar het resultaat. Zaken die op ons pad kwamen hebben we opgelost en met open vizier besproken. Dat geldt ook voor de factuur.

Dat is prettig werken. Ik kijk ernaar uit om straks twee afdelingen te gaan verleiden met de verrassingen die wij – TSV en ISA – onder de motorkap vandaan gaan toveren!”

Joost Manasse
 
 
Scan zakelijke telefonieomgeving
 

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een uitdaging op het gebied van bedrijfscommunicatie of ICT, of wilt u weten of het slimmer kan? We helpen u graag met het maken van de juiste keus volgens onze methode Navigator: de slimme route. Kunnen wij u ergens bij helpen? Laat het ons weten!
 
Neem contact met ons op