1. Home
  2. >
  3. Partners
  4. >
  5. T mobile
cases_1200x400

T-Mobile

Kennis bundelen om meer te bieden

Samenwerken zit in ons DNA, al 25 jaar. We werken samen met klanten aan ICT oplossingen en dat levert goed werk op. En een goed gevoel.

Naast onze eigen kennis en kunde kiezen wij ervoor om met partners te werken. Bijvoorbeeld omdat zij diepgaande kennis hebben van specifieke producten en diensten. Maar bovenal omdat zij net zo gedreven zijn als wij. Of het nu gaat om CRM, mobiele technologie of vast-mobiel integratie; het zijn bedrijven met mensen op wie wij en u kunnen vertrouwen.

TSV en T-Mobile

De basis van communicatie is een goede verbinding. Of dit nu vast of mobiel is, u wilt daar waar u bent kunnen (samen) werken en gebruik maken van de bedrijfsapplicaties.

T-Mobile heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld van challenger naar de onbewiste nummer 1 van de zakelijke markt. Wat veel mensen niet weten is dat we naast mobiele proposities ook vaste verbindingen doen, en daarbij gebruik maken van het betrouwbare netwerk van T-Mobile

De samenwerking tussen TSV en T-Mobile geeft u als klant de mogelijkheden om alles onder te brengen bij een partij en toch gebruik maken van alle voordelen, met als extra de toegevoegde waarde van TSV: persoonlijk advies en service. 

t-mobile-1
Optical fiber

Meer informatie over T-Mobile?


Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.