Centrale Bibliotheek Rotterdam

Eigenlijk hebben wij geen service-overeenkomst maar complete ontzorging.

“We waren toe aan een nieuwe telefooncentrale maar we kregen meer.” Wolter Brakshoofden is verantwoordelijk voor de bedrijfscommunicatie van de centrale bibliotheek in Rotterdam. In deze tijd blijkt de spilfunctie van de instelling weliswaar veranderd ten opzichte van een aantal jaar geleden, maar onverminderd belangrijk. Met dertien vestigingen en een bus is de bibliotheek alom aanwezig in Rotterdam.

“Vanwege de vervanging van de telefooncentrale hebben we een aanbesteding uitgeschreven. Na de letterlijke optelsom bleken wij de meeste punten te hebben toegekend aan TSV. Hun aanpak was gewoon duidelijk en wij waren zeer gecharmeerd van de inrichting van de service. Tot op de dag van vandaag is er geen moment van twijfel geweest. Onze projectleider is een prettige gesprekspartner die goed meedenkt, regelmatig langskomt en zich bereidwillig toont. Ook valt me op hoe pro-actief hij is.

Half juni is de uitrol gestart van en we verwachten begin 2015 klaar te zijn. Het systeem en de uitrol ervan zijn goed afgestemd op onze organisatie: een goede basis met veel mogelijkheden. Voor nu, als het gaat om koppelingen met de subsystemen. En voor de toekomst: we kijken ook met interesse naar de integratie van mobiele telefoons.

Waar we verder zeer gecharmeerd van zijn, is de inrichting van de service. Eigenlijk hebben wij geen service-overeenkomst maar complete ontzorging. Via een service-overeenkomst hebben we de continuïteit geregeld: duidelijke afspraken voor het geval er iets misgaat. In tweede instantie hebben we een mutatie-overeenkomst gesloten: zo kunnen wij de dagelijkse business ondersteunen in de wetenschap dat alles werkt – en dat met prettige mensen. Kan eigenlijk niet mooier. ”

Wolter Brakshoofden, Manager ICT

Vraag dan onze whitepaper met alle achtergrondinformatie op over deze case. Heeft u genoeg gelezen en wilt u weten wat TSV voor u kan beteken? Maak dan een afspraak via onderstaande button en een van onze enthousiaste experts neemt contact met u op.

Brochure

Naam:
Field is required!
E-mailadres:
Field is required!
Telefoonnummer:
Field is required!
Organisatie:
Field is required!
Aantal medewerkers:
  • 0-10
  • 10-20
  • 20-30
  • 20-30
Field is required!
U dient akkoord te gaan met de privacyverklaring