TSV Premium Service

Wat is dat eigenlijk, TSV Premium Service?

Alex Veldkamp 7 September 2021

TSV Premium Service, wat betekent dat precies? De uitleg is vrij simpel: u staat als klant centraal. Niet alleen als er vanuit uw organisatie een supportvraag komt, maar ook op verschillende andere momenten in uw ‘klantreis’. Vanuit TSV denken we mee, vragen we door en willen we weten waarom. Pas daarna geven we advies. Dat advies sluit dan immers zo goed mogelijk aan op uw wensen als klant.

Kiezen tussen snel of goed?

Avaya Support, Mitel Support en NEC-Philips Support. Het zijn onmisbare elementen voor wie van een onberispelijke beschikbaarheid wil profiteren. Tickets maken deel uit van het supporttraject van elk van deze vendors. Waar TSV naar streeft is niet het zo snel mogelijk oplossen van tickets. Wat we willen is u als klant ook echt helpen. Dat doen we niet door diverse diensten uit te besteden aan onderaannemers die zeggen iets goedkoper te kunnen. Services besteden we juist niet zomaar uit, omdat we van mening zijn dat we onze klanten daarmee sneller en beter kunnen bedienen.

Oplossingsgericht denken staat centraal

Met snelle doelgerichte service bent u het best geholpen. Daar halen we ook zelf plezier uit, mede omdat meer dan de helft van de medewerkers bij TSV engineer is en oplossingsgericht denken centraal staat. Waar het Avaya Support, Mitel Support en NEC-Philips Support betreft maken we ook geen onderscheid naar platform. Hetzelfde geldt voor de technologie, de netwerken en de virtualisatie. Bent u klant van TSV, dan heeft u één persoon als eerstelijnscontact en schalen we zo snel mogelijk op naar een van onze technisch onderlegde medewerkers. We blijven in contact tot het probleem is opgelost. Is direct contact met een engineer niet te duur? Wij vinden van niet. Onze technici zijn immers goed en snel in het aandragen van een goede oplossing.
De ultieme supportgids gehele image cta

Keuze tussen zelf doen of werken via partners

Hoewel we ervan overtuigd zijn dat wij veel technische vragen goed kunnen beantwoorden en onze klanten het support kunnen geven dat ze verdienen, zijn we niet blind voor de expertise van andere partijen in de keten. Heel simpel gesteld: wij willen goed zijn in de zaken waarin we goed zijn. Is een partner ergens beter in, dan fungeren wij als single point of contact, houden de leiding en zetten een vraag door naar een expert.

TSV Premium Service is: actief meekijken en meedenken

Afspraak is afspraak. Beloven we iets dan komen we onze belofte na. Het is die instelling, samen met persoonlijke aandacht voor klanten en hun uitdagingen, wat ons onderscheidt van de concurrentie. TSV is betrokken én oplossingsgericht. Kunnen we dat bewijzen? Zeker! Bij een klant knalde de verbinding er in een weekend uit. Deze klant had weliswaar geen 24-uurs contract, toch heeft één van onze medewerkers naar de klant gebeld met de vraag of deze op de hoogte was van de verloren verbinding. Dat was de klant gelukkig, ze waren met onderhoudswerkzaamheden bezig. Achteraf vernamen we dat het initiatief, het meekijken en denken zeer op prijs werd gesteld.

Klantgesprekken met diepgang

Zijn er meer voorbeelden waarmee we kunnen aantonen dat TSV zich onderscheidt van de concurrentie? Absoluut! Bijvoorbeeld door tijdens salesgesprekken een engineer aan te laten schuiven. Zo hebben we recent een grote order gewonnen omdat een TSV techneut een doortimmerd en overtuigend verhaal had, waaruit volgens de klant duidelijk bleek dat we verstand van zaken hebben. Het zijn die uitspraken die tellen, het effect van wat wij TSV Premium Service noemen.

Meer weten over TSV Premium Service?

Staat u voor een supportkeuze? Wilt u alles weten wat TSV Premium Service inhoudt voor Avaya, Mitel of NEC-Philips? Doe dan een vrijblijvende supportaanvraag!