Hackers worden steeds professioneler.

45% van Nederlandse bedrijven is slachtoffer van cyberaanvallen

Alex Veldkamp 8 November 2022

Door de opkomst van een toenemend aantal nieuwe bedreigingen die steeds professioneler worden uitgevoerd komen traditionele beveiligingsproducten te kort.

Uit onderzoek van ABN AMRO blijkt: 45% van Nederlandse bedrijven is slachtoffer van cyberaanvallen

Hackers worden steeds professioneler.

De snelle evolutie van applicaties, IT-infrastructuur en de toenemende aantal cyberaanvallen heeft geleid tot steeds minder zichtbaarheid en controle voor organisaties. Het aantal apparaten groeit snel en de afbakening van het netwerk wordt steeds moeilijker. Organisaties staan daarom voor steeds grotere uitdagingen om hun business, klanten en gebruikers te beschermen.

Toenemend aantal nieuwe bedreigingen

Door de opkomst van een toenemend aantal nieuwe bedreigingen die steeds professioneler worden uitgevoerd komen traditionele beveiligingsproducten te kort. Deze zijn steeds minder in staat om organisaties te beschermen tegen de geavanceerde aanvallen van vandaag.

Snelheid applicatieontwikkeling neemt toe

Tegelijkertijd, gaat de snelheid van applicatieontwikkeling om bedrijfsgroei te realiseren steeds sneller door de inzet van nieuwe technologieën. Denk daarbij aan het toepassen van DevOps-tools, Cloud- en containertechnologieën en big data-analyse.

Ondertussen wordt de openheid van deze applicaties steeds groter omdat we alles met elkaar willen integreren. Het resultaat is een ongelooflijk complex netwerk dat een aanzienlijk bedrijfsrisico met zich meebrengt. Organisaties moeten dit risico zien te minimaliseren zonder de groei van het bedrijf te vertragen.

Andere benadering netwerkbeveiliging nodig

Dit maakt een andere benadering van netwerkbeveiliging nodig. Er kan niet langer gewerkt worden met geïsoleerde producten. Innovatieve security producten die strak geïntegreerd zijn vormen de toekomst van een modern ICT security beleid. Next Generation Firewalls fungeren hierbij als hoeksteen.

Dit roept een aantal belangrijke vragen op.

  • Wat zijn dan de tekortkomingen van traditionele firewalls?
  • Wat zijn de geavanceerde mogelijkheden van Next Generation Firewalls?
  • Hoe kunnen deze Next Generation Firewalls het beste worden ingezet?
  • En waar moet u op letten bij de aanschaf van Next Generation Firewalls?

Gratis E-Book Next Generation Firewalls for dummies

Wees slim en lees ons gratis E-Book Next Generation Firewalls for dummies. 
Bent u benieuwd naar wat TSV-Groep voor u kan betekenen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op