1. Home
  2. >
  3. Partners
  4. >
  5. Paloalto
cases_1200x400

Palo Alto Networks

Kennis bundelen om meer te bieden

Samenwerken zit in ons DNA, al 25 jaar. We werken samen met klanten aan ICT oplossingen en dat levert goed werk op. En een goed gevoel.

Naast onze eigen kennis en kunde kiezen wij ervoor om met partners te werken. Bijvoorbeeld omdat zij diepgaande kennis hebben van specifieke producten en diensten. Maar bovenal omdat zij net zo gedreven zijn als wij. Of het nu gaat om CRM, mobiele technologie of vast-mobiel integratie; het zijn bedrijven met mensen op wie wij en u kunnen vertrouwen.

TSV en Palo Alto

Onmisbaar bij iedere organisatie is de Firewall die ongewenste 'gasten' van buiten tegenhoudt. TSV werkt samen met Palo Alto Networks die 'global market leader' op het gebied van Cybersecurity is. Daarbij kijken we ook naar het complete netwerk van een klant, en alle mobiele devices (laptops, tablets en smartphones), want het is essentieel dat ook gebeurtenissen opgemerkt worden als bijvoorbeeld mensen per ongeluk op een link klikken waardoor bekende en onbekende bedreigingen worden gesignaleerd.

TSV levert al jaren netwerk- en cybersecurity oplossingen van Palo Alto Networks zodat onze klanten zorgeloos kunnen blijven werken.

paloalto

Palo Alto Security Scan

Met onze  Palo Alto Security Scan krijgt u een overzicht van de beveiligings- en operationele risico's waarmee uw organisatie wordt geconfronteerd. Het rapport splitst deze gegevens op zodat u snel en eenvoudig kunt bepalen hoe u de risico’s kunt verkleinen. Lees hier meer over onze Palo Alto security scan.

Vraag de Palo Alto Security Scan aan!

CTA Security scan Palo Alto Mock-up
Functioneel beheer-1

Meer informatie over Palo Alto?

Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.