cases_1200x400

NEC Partner

Kennis bundelen om meer te bieden

TSV Groep is al meer dan 25 jaar actief als ICT- en Telecomdienstverlener. Met de wensen van de klant als vertrekpunt, leveren wij communicatieoplossingen die bedrijfsprocessen, productiviteit en klantcontact optimaliseren.

Wij zorgen dat uw bedrijfscommunicatie gewoon goed en werkend is, altijd en overal. Daarvoor werken wij graag samen met partners. TSV Groep is gecertificeerd partner van NEC. Deze status staat voor onze gecrediteerde kennis, kunde en service over NEC’s oplossingen.

De ultieme supportgids zo houdt u uw communicatieoplossing in de lucht

Over NEC

NEC is een internationale, toonaangevende producent van informatie- en communicatietechnologie. Van zakelijke telefoonsystemen, Cloud Communications, networking hardware, software en meer.

Samenwerking TSV Groep en NEC

Meer weten over de mogelijkheden van NEC of heeft u NEC-support nodig? TSV Groep is als NEC Business Partner gespecialiseerd in het beantwoorden van klantvragen en heeft de juiste lokale, technische kennis. Onze samenwerking met NEC zorgt dat wij met vernieuwende methodes communicatie en IT-services kunnen integreren, zodat u als bedrijf optimaal kan presteren.

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.
Support voor Avaya, Mitel of NEC