cases_1200x400

NEC

TSV. NEC

Kennis bundelen om meer te bieden

Samenwerken zit in ons DNA, al 25 jaar. We werken samen met klanten aan ICT oplossingen en dat levert goed werk op. En een goed gevoel.

Naast onze eigen kennis en kunde kiezen wij ervoor om met partners te werken. Bijvoorbeeld omdat zij diepgaande kennis hebben van specifieke producten en diensten. Maar bovenal omdat zij net zo gedreven zijn als wij. Of het nu gaat om CRM, mobiele technologie of vast-mobiel integratie; het zijn bedrijven met mensen op wie wij en u kunnen vertrouwen.

TSV en NEC

TSV is alweer geruime tijd een gecertificeerde partner van NEC.  NEC is een leider op het gebied van innovatieve informatie en communicatietechnologie. Net als TSV, heeft NEC de doelstelling technologie en communicatie expertise samen te brengen om een positief verschil te maken in de ICT- wereld van morgen.

De samenwerking tussen TSV en NEC heeft als resultaat dat vernieuwende methodes worden ontwikkeld om communicatie en IT-services te integreren met elkaar zodat bedrijven optimaal kunnen presteren en kunnen groeien.

Cases Oplossingen

 

Meer informatie over NEC?

Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.