1. Home
  2. >
  3. Partners
  4. >
  5. Microsoft
cases_1200x400

Microsoft

Kennis bundelen om meer te bieden

Samenwerken zit in ons DNA, al 25 jaar. We werken samen met klanten aan ICT oplossingen en dat levert goed werk op. En een goed gevoel.

Naast onze eigen kennis en kunde kiezen wij ervoor om met partners te werken. Bijvoorbeeld omdat zij diepgaande kennis hebben van specifieke producten en diensten. Maar bovenal omdat zij net zo gedreven zijn als wij. Of het nu gaat om CRM, mobiele technologie of vast-mobiel integratie; het zijn bedrijven met mensen op wie wij en u kunnen vertrouwen.

TSV en Microsoft Teams

TSV heeft al jaren geleden ingezien dat Microsoft Teams veel toegevoegde waarde heeft bij het effectief samenwerken op afstand. TSV is dan ook al geruime tijd een gecertificeerde partner van Microsoft.  

De Corona pandemie heeft er voor gezorgd dat veel bedrijven versneld MS Teams zijn gaan gebruiken voor met name Video Meetings. 

De samenwerking tussen TSV en MS Teams heeft als resultaat dat bedrijven een volgende stap kunnen maken door telefonie te integreren in MS Teams. Thuiswerkers kunnen dan vertrouwd werken en bellen met hun kantoortelefoonnummer vanuit Teams.

Microsoft-logo_rgb_c-gray
IoT (Internet of Things)

Meer informatie over Microsoft Teams?


Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.