1. Home
  2. >
  3. Partners
  4. >
  5. Juniper
cases_1200x400

Juniper Networks

Kennis bundelen om meer te bieden

Samenwerken zit in ons DNA, al 25 jaar. We werken samen met klanten aan ICT oplossingen en dat levert goed werk op. En een goed gevoel.

Naast onze eigen kennis en kunde kiezen wij ervoor om met partners te werken. Bijvoorbeeld omdat zij diepgaande kennis hebben van specifieke producten en diensten. Maar bovenal omdat zij net zo gedreven zijn als wij. Of het nu gaat om CRM, mobiele technologie of vast-mobiel integratie; het zijn bedrijven met mensen op wie wij en u kunnen vertrouwen.

TSV en Juniper Networks

TSV doet heel veel op het gebied van netwerk connectiviteit. Denk hierbij aan supersnelle glasvezel, cat-6 netwerk verbindingen of supersnelle WiFi. Alleen met een snelle verbinding ben je er nog niet en daarom zijn deze netwerken voorzien van een 'Juniper AI driven Enterprise beheer en monitor' omgeving. De organisatie en technologie van Juniper Networks heeft geleid tot een perfecte samenwerking.

TSV levert al jaren netwerk- en cybersecurity oplossingen van Juniper zodat onze klanten zorgeloos kunnen blijven werken.

juniper
PC_-Connect (1) met tekst
 

Meer informatie over Juniper?

Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.