cases_1200x400
  1. Home
  2. >
  3. Partners
  4. >
  5. Avaya sapphire business partner

Avaya Sapphire Business Partner

 

TSV Groep is gecertificeerd partner van Avaya. Deze status staat voor onze gecrediteerde kennis, kunde en service over Avaya’s oplossingen.

Wij zijn al meer dan 25 jaar actief als ICT- en Telecomdienstverlener. Bedrijfscommunicatie die gewoon goed en werkend is, altijd en overal. Dat regelen wij voor onze klanten. Met de wensen van de klant als vertrekpunt, leveren wij communicatieoplossingen die uw bedrijfsprocessen, productiviteit en klantcontact optimaliseren.

Dat Avaya deze kwaliteit onderkent, blijkt uit onze certificering als Avaya Sapphire Business Partner.

De ultieme supportgids zo houdt u uw communicatieoplossing in de lucht

Over Avaya

Avaya is marktleider in zakelijke communicatie. Avaya biedt diverse hoogstaande communicatieoplossingen. Van Avaya IP Office, Avaya Cloud Office, Avaya Aura en meer.

Samenwerking Avaya en TSV groep

Meer weten over de mogelijkheden van Avaya of heeft u Avaya-support nodig? TSV-Groep is als Avaya business partner zijn gespecialiseerd in het beantwoorden van klantvragen en hebben de juiste lokale, technische kennis. Bij TSV komen wij met een oplossing die bij uw organisatie past en gewoon werkt. Kiezen voor ons betekent dat ook u zult zeggen: “Dit is een partner die Avaya én mijn organisatie snapt.”

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bel direct een van onze experts

Support voor Avaya, Mitel of NEC