cases_1200x400
  1. Home
  2. >
  3. Partners
  4. >
  5. Avaya aura alliance

Avaya Aura Alliance

TSV Groep. Avaya Aura Alliance

Met de producten van Avaya en de mensen van TSV Groep heeft u goud in handen. “Vanaf dag één is TSV Groep gericht op optimale en zekere bedrijfscommunicatie. Wij hebben een lange termijnvisie en een eerlijk advies met goede ondersteuning in ons DNA. En dat al 25 jaar”, aldus directeur Alex Veldkamp. Avaya onderkent onze kwaliteit ook wat blijkt uit de uitgebreide certificeringen die we hebben gekregen voor het voldoen aan de eisen die worden gesteld aan een top Avaya Business Partner.

Kiezen voor Avaya betekent kiezen voor TSV Groep: van telefooncentrale tot contact center, van hosting tot infra en van beheer tot support – wij regelen het! Wij komen met een oplossing die past en die werkt. Kiezen voor ons betekent dat ook u zult zeggen: “Dit is een partner die Avaya én mijn organisatie snapt.”

Wij zijn Avaya Sapphire Business Partner: een status waar we trots op zijn omdat deze staat voor kennis, kunde en service. Wij investeren in onze mensen en in de relatie met onze klanten. Daarom zeggen zij: “TSV. Gewoon goed in ICT!”

Cases Oplossingen

 

Meer informatie over Avaya Aura Alliance?

Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.