1. Home
  2. >
  3. Partners
  4. >
  5. Avaya aura alliance

Partner Programma

TSV Groep is trots lid van het Avaya Aura Partner Programma. Samen met Avaya leveren en beheren wij innovatieve oplossingen in communicatie en ICT. Wij hebben een groot aantal toonaangevende technologieën en oplossingen binnen handbereik om IT-uitdagingen van vandaag en morgen op te lossen voor onze klanten.

Avaya Aura Alliance

Over Avaya Aura

Avaya Aura is een nieuw soort managed services bedrijf, dat ondersteuning biedt voor wereldwijde communicatie over een breed scala aan technologieën om de klanten EENVOUD te leveren. Mede hierom is Avaya Aura een logische uitbreiding voor TSV Groep. Wij zorgen voor communicatietechnologiën die gewoon goed werken. Zo ontzorgen wij onze klanten volledig, zodat zij zich kunnen focussen op hun kerntaken.

On-premise VOIP of IP telefonie versus cloud telefonie wat is goedkoper-1-1-1
Avaya Aura Alliance

Één contract. Één aanspreekpunt. Één uniforme ervaring.

Volledige verantwoordelijkheid voor de communicatiesystemen, IT-infrastructuur en applicaties van klanten om de manier waarop zij werken te vereenvoudigen. Dat is waar TSV Groep voor staat.

Als een lid van het Aura Partner Programma biedt TSV Groep:

Wereldwijde reikwijdte

Waar ter wereld uw activiteiten zich ook bevinden, wij kunnen de juiste mensen op de juiste plek en op het juiste moment inzetten.

 

Technologie van wereldklasse

Met meer dan 35 toonaangevende leveranciers in ons portfolio, kunnen wij uw IT- en communicatie vandaag ondersteunen en u tegelijkertijd begeleiden naar nieuwe en betere oplossingen voor morgen.

Eenvoud

Één aanspreekpunt. Één contract. Één uniforme ervaring. Wij nemen de pijn weg die komt kijken bij het beheren van meerdere providers. Hiermee bieden wij gewoon goede oplossingen die werken, net zoals TSV voorop gesteld heeft.

Flexibiliteit

Wij stemmen onze oplossingen af om uw gewenste bedrijfsresultaten te bereiken. Ons uitgebreide aanbod van leveranciers biedt u de flexibiliteit om de technologie van uw keuze te gebruiken op de manier die voor u het beste werkt.

Vrouw laptop-2-1

Meer informatie over Avaya Aura Alliance?

Neem dan contact op met een van onze experts. Zij vertellen u graag hoe we u verder kunnen helpen. Bent u alvast benieuwd naar meer informatie rondom TSV Groep? Bekijk dan onze cases en oplossingen