Play Video Play Video

Telefooncentrale

TSV : Avaya Aura en IP Office communicatieoplossingen

Weten hoe uw bereikbaarheid geoptimaliseerd kan worden?
Creëer een naadloze communicatieoplossing voor uw medewerkers en klanten, ongeacht waar en waarmee ze werken. Met IP Office van Avaya of Avaya Aura geeft u uw bedrijf de communicatiemiddelen waardoor uw medewerkers productiever kunnen werken, omdat ze altijd en overal beschikken over handige mogelijkheden om snel te communiceren. Ook kunnen ze beter samenwerken met collega’s en relaties. Bovendien wordt de klantervaring enorm verbeterd omdat mensen beter bereikbaar zijn, gesprekken eerder bij de juiste persoon terecht komen en de klant meer mogelijkheden heeft om contact op te nemen met uw organisatie.

Kiezen voor Avaya betekent kiezen voor TSV: van telefooncentrale tot contact center, van hosting tot infra en van beheer tot support – wij regelen het! Wij komen met een oplossing die past en die werkt. Avaya IP-office is een complete centrale met uitgebreide mogelijkheden zoals callcenter functionaliteiten en integraties met CRM-pakketten. Deze oplossing is geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven van 50 tot 1.000 medewerkers. U kunt gemakkelijk gebruik maken van video, chat, telefonie en een eigen callcenter, vanuit de Cloud, op locatie of in een hybride omgeving.

Wilt u klein beginnen? Geen probleem, TSV IP Office groeit met u mee. Flexibel, met behoud van telefoontoestellen, nummers en eerder gedane investeringen.

lees meer

Meer informatie over onze oplossingen?

Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.