Play Video Play Video

Telefooncentrale

De telefooncentrale van de toekomst is een VoIP of IP telefooncentrale. Maar hoe kiest u de telefooncentrale die geschikt is voor uw organisatie? Die eventueel met u mee kan groeien én u de functies biedt die u nodig heeft? TSV helpt u graag!

Optimale bereikbaarheid

De klantervaring verbetert enorm als uw medewerkers beter bereikbaar zijn, gesprekken eerder bij de juiste persoon terechtkomen en uw klant meer mogelijkheden heeft om contact te leggen met uw organisatie. Daarom raadt TSV de telefooncentrale van Avaya aan: Avaya IP Office of Avaya Aura. Daarmee creëert u een naadloze communicatieoplossing voor uw medewerkers en klanten. Ongeacht waar en waarmee zij werken.

Meer dan een telefooncentrale

Met IP Office van Avaya of Avaya Aura heeft uw bedrijf meer dan alleen een telefooncentrale. Avaya IP Office is een volledige telefooncentrale met call center functionaliteiten en integraties met bijvoorbeeld CRM-pakketten. Zo kunnen uw medewerkers productiever werken, omdat ze altijd en overal beschikken over handige mogelijkheden om snel te communiceren. U kunt gemakkelijk gebruik maken van video, chat, telefonie en een eigen callcenter. Vanuit de cloud, op uw eigen locatie of in een hybride omgeving. En uiteraard weten wij zeker dat de Avaya telefooncentrale een stabiel platform is.

Wilt u klein beginnen? Geen probleem, Avaya IP Office groeit met u mee. Flexibel, met behoud van telefoontoestellen, nummers en zonder afscheid te hoeven nemen van de investeringen die u eerder deed. Deze oplossing is geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven van 50 tot 1.000 medewerkers.

Meer dan een VoIP oplossing

Kiest u voor Avaya, dan kiest u natuurlijk ook voor TSV. Want wij leveren u meer dan enkel een mooie en betrouwbare VoIP-oplossing of telefooncentrale. Van telefooncentrale tot contact center, van hosting tot infra én van beheer tot support. TSV regelt het!

Wilt u weten wat onze klanten zeggen over hun nieuwe telefooncentrale?

Is uw telefooncentrale al klaar voor de toekomst?

Neem direct contact met ons op, wij vertellen u graag wat er mogelijk is voor uw organisatie!