1. Home
  2. >
  3. Oplossingen
  4. >
  5. Connectiviteit
IoT (Internet of Things)

Connectiviteit


Het is ongelofelijk belangrijk de verbindingen goed op orde te hebben om gebruik te kunnen maken van de specifieke bedrijfsapplicaties zowel op kantoor als thuis. Steeds meer zaken gaan online en druk op de vereiste bandbreedte/snelheid van de verbinding wordt steeds verder vergroot. 

Zakelijke verbindingen

TSV kijkt met u samen naar de mogelijkheden op uw locaties en bespreekt de mogelijkheden van redundantie (gegarandeerde beschikbaarheid van de verbinding). 

Er wordt veel gebruik gemaakt van glasvezel, maar ook andere opties zijn er zoals xDSL, kabel, straalverbindingen en natuurlijk 4G/5G.

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van de verbinding zodat u en uw collega's altijd en overal zorgeloos kunt werken.

Welke oplossing past bij u?

U wilt een verbinding die past bij uw organisatie. Het verbindingenlandschap is echter vaak complex. TSV helpt u bij het maken van beleids- en inrichtingskeuzes in deze soms ingewikkelde infrastructuur.

Applicatie monitoring-1

Meer informatie over onze oplossingen?


Wilt u meer weten over onze oplossingen? Vraag dan nu meer informatie aan of bel ons direct. Wij vertellen u graag wat er mogelijk is voor uw organisatie!"