194718-Banner1200x400-Navigator
  1. Home
  2. >
  3. Ip office

IP Office

Goede support duur? Niet bij ons!

24/7 support totdat het is opgelost voor u en uw klant. Wat de vraag ook is, wij staan u met raad en daad bij. Wij streven naar prettige support die efficiënt de oplossing biedt.

Bel ons voor advies of support: 020 - 4303 203

Flexibele support? Strippenkaarten!

Storing in uw telefooncentrale? Vervanging van toestellen of onderdelen nodig maar geen zin in een langdurig onderhoudscontract? Hiervoor bieden we een flexibele supportoplossing door middel van een strippenkaart. Dat scheelt u, maar ook ons, een hoop administratieve rompslomp en daarnaast krijgt u service tegen een gunstige prijs ten opzichte van ons reguliere tarief. Dat is mooi meegenomen.

De strippenkaart is een flexibele manier om gebruik te maken van de supportdiensten van IP Office. Met deze kaart schaf je vooraf een urentegoed aan en dit kan direct worden besteed aan supportwerkzaamheden.

Hoe werkt de strippenkaart?

Het werkt heel eenvoudig. Je koopt de kaart vóóraf en gebruikt deze om de support werkzaamheden mee af te rekenen. Bij het gebruik van een strippenkaart rekenen wij geen starttarief. Elke 30 minuten die wij aan de werkzaamheden besteden kost een strip. Je betaalt dus nooit teveel! Opdrachten worden verrekend met het urentegoed. Na afronding van een opdracht krijg je een overzicht van het nog beschikbare saldo op de strippenkaart.

Bel mij terug