194718-Banner1200x400-Navigator
  1. Home
  2. >
  3. Ip office

IP Office Support

Goede IP Office Support duur? Niet bij ons!

TSV Groep is gecertificeerd Avaya IP Office Partner. Wij bieden 24/7 support voor Avaya IP Office. Dit kan proactief onderhoud van uw Avaya IP Office-oplossing zijn of het oplossen van storingen. Wij werken door totdat het probleem is opgelost. Wat de vraag ook is, wij staan u met raad en daad bij. Wij streven naar prettige support die efficiënt de oplossing biedt.

Bel ons voor advies of support: 020 - 4303 203

Flexibele IP Office Support? Strippenkaarten!

Storing in uw IP Office telefooncentrale? Vervanging van Avaya-toestellen of -onderdelen nodig maar geen zin in een langdurig onderhoudscontract? Hiervoor biedt TSV Groep een flexibele supportoplossing door middel van een strippenkaart. Dat scheelt u, maar ook ons, een hoop administratieve rompslomp en daarnaast krijgt u service tegen een gunstige prijs ten opzichte van ons reguliere tarief. Dat is mooi meegenomen.

De strippenkaart is een flexibele manier om gebruik te maken van de supportdiensten van Avaya IP Office. Met deze kaart schaft u vooraf een urentegoed aan en dit kan direct worden besteed aan supportwerkzaamheden.

Hoe werkt de strippenkaart?

Het werkt heel eenvoudig. U koopt de kaart vóóraf en gebruikt deze om de support werkzaamheden mee af te rekenen. Bij het gebruik van een strippenkaart rekenen wij geen starttarief. Elke 30 minuten die wij aan de werkzaamheden besteden kost een strip. U betaalt dus nooit te veel! Opdrachten worden verrekend met het urentegoed. Na afronding van een opdracht krijgt u een overzicht van het nog beschikbare saldo op de strippenkaart.

 

De ultieme supportgids zo houdt u uw communicatieoplossing in de lucht

Meer weten over IP Office Support? Bel mij terug!