Support waar u op kunt vertrouwen: TSV-Groep

Verzekerd blijven van bereikbaarheid en weten wat de beste service is voor u? We bellen u snel terug.

Stabiliteit en continuïteit van de communicatieomgeving is voor ieder bedrijf essentieel. Storingen aan uw communicatieomgeving, waardoor u bijvoorbeeld niet meer kunt bellen of telefonisch onbereikbaar bent, kosten uw organisatie al snel handen vol geld en hebben andere vervelende gevolgen. Om in dit soort crisismomenten te zorgen dat u zo snel mogelijk weer bereikbaar bent, bieden wij u een serviceovereenkomst.

De serviceovereenkomst

Wilt u zekerheid over hoe een storing opgelost wordt? Dan bieden wij u een serviceovereenkomst. Met een serviceovereenkomst wordt er bij storing binnen de vastgestelde tijd contact opgenomen en is een support Engineer binnen de vooraf bepaalde tijd ter plaatse. In de serviceovereenkomst maken we daarnaast afspraken over reactietijden/reparatietijden bij uitval van uw communicatiesysteem en het onderhoud van uw communicatieomgeving.

TSV Support

Stabiliteit en continuïteit van de ICT omgeving is voor ieder bedrijf van groot belang.

Wanneer u bijvoorbeeld niet meer kunt bellen of telefonisch onbereikbaar bent, kost dit uw organisatie al snel handen vol geld.

Een storing is snel opgelost door onze klantenservice of support engineer!

Wilt u zekerheid over hoe een storing opgelost wordt?

De voordelen van een serviceovereenkomst:

  • Gegarandeerde service
  • Helpdesk en support engineer altijd bereikbaar
  • Transparantie in kosten.

Meer informatie over onze support?

Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaande mogelijkheden. Nu geen tijd? Geen probleem! Wij bellen u op het moment dat u wenst.

Ondervindt u op dit moment een storing? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze helpdeskmedewerkers zitten voor u klaar!